27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Μια Παφίτισσα στον τελικό του The Voice – Θρίαμβος για την Χριστοδούλα Τσαγγαρά!

Μπορεί να διαγωνίστηκε τελευταία στον ημιτελικό του ψεσινού The Voice η ταλαντούχα συμπολίτισσα μας Χριστοδούλα Τσαγγαρά, αλλά σίγουρα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Παρά το άγχος και την κούραση της ημέρας η Χριστοδούλα γύρω στα μεσάνυχτα της Τετάρτης ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και πραγματικά τα έδωσε όλα. Ερμηνεύοντας το “Κόψε και Μοίρασε” της αγαπημένης της ερμηνεύτριας Ελεονώρας Ζουγανέλη, η Χριστοδούλα Τσαγγαρά καθήλωσε το κοινό της Ελλάδας και της Κύπρου και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του The Voice.

Σχολιάζοντας μάλιστα οι coaches την ερμηνεία της, της έδωσαν συγχαρητήρια ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας για την εμφάνιση και ερμηνεία της της έδωσε το απόλυτο 10άρι!

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μαζί της μέχρι στιγμής στον μεγάλο τελικό και ο Κύπριος Στέλιος Ιωακείμ. Να σημειωθεί ότι και οι δύο παίχτες συμμετέχουν στο παιχνίδι με την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Και τους δύο μάλιστα ο Σάκης, του οποίου “κόβει το μάτι” “έκλεψε” πολύ έξυπνα από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ο οποίος σίγουρα θα έχει μετανιώσει μάλλον για τις επιλογές του να αποχωριστεί του δύο αυτούς ταλαντούχους νεαρούς.

Εμείς να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και φυσικά στο κορίτσι μας την Χριστοδούλα… και με τη νίκη!!!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ