22.9 C
Paphos
Sunday, April 28, 2024

Μια μοναδική εκδήλωση έρχεται και στηρίζει το Τμήμα Νέων Πάφου του Ερυθρού Σταυρού

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Paphos Afrodite Water Park, το οποίο στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση με την οποία  στηρίζει το Τμήμα Νέων Πάφου του Ερυθρού Σταυρού.


Από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα σας περιμένουμε στο Paphos Afrodite Water Park για να στηρίξουμε τα παιδιά του Ερυθρού Σταυρού.

Την ημέρα εκείνη θα υπάρχουν ειδικές τιμές. Το παιδικό εισιτήριο θα κοστίζει  9 αντί 12 ευρώ και των ενηλίκων 15 αντί  22 ευρώ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μέρος των εισπραχθέντων χρημάτων θα δοθούν για τις ανάγκες του τμήματος Νέων Πάφου του Ερυθρού Σταυρού.

Οι διοργανωτές της φιλανθρωπικής εκδήλωσης έχουν φροντίσει να περάσετε όμορφα την ημέρα εκείνη.  Θα διασκεδάσετε, θα ψυχαγωγηθείτε, θα προσφέρετε σε παιδιά που έχουν ανάγκη, ενώ σας περιμένουν και αρκετές εκπλήξεις.

Μην το χάσετε.  Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 όλοι  στο Paphos Afrodite Water Park,  για να στηρίξουμε το τμήμα νέων του Ερυθρού Σταυρού.

Μπορούμε να προσφέρουμε, μπορούμε να βοηθήσουμε και αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε μέσα από την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει  το  Paphos Afrodite Water Park. Να είστε όλοι εκεί.

Την εκδήλωση στηρίζουν   το εστιατόριο Phuket, Ruslan Travel, Pizza Hut, Cafe Nero, Cap St. George & Korantina Homes

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ