18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Μια μαθήτρια απο την Πάφο στους βραβευθέντες του Δοκιμίου της Ελληνικής Πρεσβείας

Aποτελέσματα Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου Ελληνικής Πρεσβείας

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου Ελληνικής Πρεσβείας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου 2018. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από όλα τα λύκεια (δημόσια και ιδιωτικά) και τις τεχνικές σχολές. Μετά από ενδελεχή εξέταση όλων των δοκιμίων, η κριτική επιτροπή αποφάσισε για την απονομή των  βραβείων και των τιμητικών επαίνων ως ακολούθως:

1ο Βραβείο: Μυρσίνη Στρατή (Ιδιωτική Ελληνική Σχολή Φόρουμ)

Η ταχύτητα σκοτώνει

2ο Βραβείο: Ελευθερία Κελεκίδου  (Λύκειο Γ. Ταλιώτη Γεροσκήπου, Πάφος)

3ο Βραβείο: Παναγιώτης Χριστοφόρου (Λύκειο Κολοσσίου, Λεμεσός)

1ος  Έπαινος: Μαρίνα Πασχαλίδου (Λύκειο Κύκκου Β΄, Λευκωσία)

2ος Έπαινος: Μαρία Δημητρίου (Λύκειο Κύκκου Α΄, Λευκωσία)

3ος Έπαινος: Δέσποινα Γερολεμίδου (Λύκειο Απ. Πέτρου και Παύλου, Λεμεσός)

Ο Πρέσβης της Ελλάδας κ. Ηλίας Φωτόπουλος  και ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Χαμπιαούρης  θα παραστούν την Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018, στην εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο σχολείο της μαθήτριας που πρώτευσε, Μυρσίνης Στρατή (Ιδιωτική Ελληνική Σχολή Φόρουμ) και θα τη συγχαρούν. Την ίδια μέρα εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού θα παραστεί στην εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο σχολείο της μαθήτριας Ελευθερίας Κελεκίδου που έλαβε το δεύτερο βραβείο (Λύκειο Γ. Ταλιώτη Γεροσκήπου) για να τη συγχαρεί. Επίσης, οι Επαρχιακοί Επιθεωρητές θα συγχαρούν στα σχολεία τους τον μαθητή που πήρε το τρίτο βραβείο Παναγιώτη Χριστοφόρου (Λύκειο Κολοσσίου) καθώς, επίσης, και τις μαθήτριες  που  έλαβαν έπαινο.

Η επίδοση  του α΄ χρηματικού βραβείου ύψους €800 για τη μαθήτρια που πρώτευσε και ποσό ύψους €600 για τη βιβλιοθήκη του σχολείου της, όπως, επίσης, και η επίδοση του β΄ και γ΄ βραβείου ύψους €600 και €400 αντίστοιχα και των τιμητικών διπλωμάτων για τις μαθήτριες που έλαβαν έπαινο, θα πραγματοποιηθεί στην πρεσβευτική κατοικία σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ