19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Μια δική μας Επιχειρηματίας από την Πάφο διεκδικεί τον τίτλο “Μάνατζερ της Χρονιάς”

Τον τίτλο “Μάνατζερ της Χρονιάς” στα IN BUSINESS AWARDS 2018 διεκδικεί η συμπολίτισσά μας Ευαγγελία Ηλιάδου, Εκτελεστική Διευθύντρια της εταιρείας PAFILIA PROPERTY DEVELOPERS.

Η εταιρεία Pafilia η οποία δραστηριοποιείται στην Πάφο και τη Λεμεσό στον τομέα της Ανάπτυξης παρουσιάζει αξιόλογα έργα τα τελευταία χρόνια με αιχμή του δόρατός της το μοναδικό τουριστικό θέρετρο Minthis στην Τσάδα ενώ στα σκαριά βρίσκεται και το άκρως εντυπωσιακό και μεγαλεπήβολο ΟΝΕ στην παραλιακή περιοχή Λεμεσού.

Η Ευαγγελία συνεχίζοντας την πλούσια παράδοση της οικογένειας, κρατά ψηλά το πήχη της ποιότητας μέσα από τη δουλειά ενώ διακρίνεται για τον δυναμισμό αλλά και την καλοσύνη της παρουσιάζοντας ένα πολύ σύγχρονο προφίλ μάνατζερ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Άνθρωπος με όραμα, ευγενικά φιλόδοξη και δίχως τυμπανοκρουσίες κατάφερε με κόπο μέσα από ένα ιδιαίτερα απαιτητικό επάγγελμα να κερδίσει την απόλυτη εκτίμηση και τον μεγάλο θαυμασμό συνεργατών και φίλων τόσο στην Pafilia όσο και στις ανταγωνιστικές προς αυτήν εταιρείες.

Για να ψηφίσετε και εσείς την κ. Ηλιάδου το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τη σελίδα των IN BUSINESS AWARDS 2018 (ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ) και να πάτε στην κατηγορία Μάνατζερ (Εις Μνήμην Άντη Χατζηκωστή) επιλέγοντας όπως το παράδειγμα που ακολουθεί ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΗΛΙΑΔΟΥ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ, PAFILIA PROPERTY DEVELOPERS.

Διαβάστε ακόμη: Μια Παφίτικη εταιρεία διεκδικεί το βραβείο “Καλύτερη Μικρομεσαία Επιχείρηση” ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ