21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Μαγεία ο βυθός της Πάφου! Μια βόλτα στα Μουλιά από… ψηλά [βίντεο]

Μια βόλτα στην περιοχή Μουλιά στην Πάφο, από ψηλά, θα μας αποδείξει για πολλοστή φορά γιατί η Πάφος είναι γήινος παράδεισος!


Ο συνεργάτης του PafosPress.com Κωνσταντίνος Γένης με τη χρήση ενός drone μας ταξιδεύει χαριζοντας μας εικόνες που ίσως δεν έχουμε ξανά δει.

Στο πιο κάτω βίντεο τα πλάνα είναι πραγματικά μοναδικά και υπέροχα και σε ταξιδεύουν σε όμορφα μέρη της Πάφου που δεν έχουμε και συχνά την ευκαιρία να δούμε και να γνωρίσουμε ειδικά από… ψηλά! Γιατί ο ορίζοντας της Πάφου”απλώνεται” πολύχρωμος και ονειρικός.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Απο τα 50-100 μέτρα ύψος μπορείς να δεις ακόμη και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας όπου προβάλλει ένας φανταστικά γοητευτικός, όμορφος κόσμος που προκαλεί δέος και συναρπάζει. Ο βυθός πολύχρωμος και ονειρικός σε μια απροσμέτρητη ομορφιά. Σιωπηλός, γαλήνιος με το πρασινωπό να φεγγοβολά στο υγρό βασίλειο.

Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη περιοχή από το Καλοκαίρι του 2014 απέκτησε τον δικό της τεχνητό θαλάσσιο ύφαλο μετά από την πόντιση του σκάφους “Laboe” το οποίο συμβάλλει σημαντικά στην ανάκαμψη των αλιευτικών αποθεμάτων και στον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της Πάφου.

Απλά μαγεία…

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ