22.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Μια βραδιά και μια Κυριακή γεμάτη Aphrodite Aroma!

Την Aphrodite Aroma την γνωρίσαμε τον τελευταίο χρόνο μέσα από τις διαφημιστικές της καμπάνιες και την συμμετοχή της εταιρείας σε πολλές φιλανθρωπικές διοργανώσεις. Αυτό το Σαββατοκύριακο η Aphrodite Aroma το πρώτο online κατάστημα αρωμάτων – μας υπόσχεται ένα όμορφο Σαββατοκύριακο γεμάτο άρωμα και ωραίες παρουσίες!

Σήμερα, Σάββατο 18/8 το γνωστό σε όλους Summer Club Pafos υποδέχεται την ομάδα με τις πανέμορφες κοπέλες της Aphrodite Aroma οι οποίες θα μας παρουσιάσουν τα unisex αρώματα από τον οίκο Montale Paris. Οι παρευρισκόμενοι στο Summer Club θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αρώματα, να φωτογραφηθούν με τα μοντέλα της Aphrodite Aroma όπως και με την Brand Ambassador της εταιρείας Κατερίνα Δημητρίου η οποία θα παίξει και κάποια τραγούδια στο DJ box ανακοινώνοντας και τον νικητή της βραδιάς. Όσοι θα βρεθείτε στο Summer Club κατά την είσοδό σας θα πάρετε ένα κουπόνι με ένα κωδικό. Στις 2.30 τα χαράματα θα ανακοινωθεί ο κωδικός που θα δώσει τον νικητή που θα κερδίσει ένα unisex άρωμα του οίκου Montale Paris. Για αυτό φροντίστε να είστε όλοι εκεί και το σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε υπέροχα!

Την Κυριακή 19/8 η πανέμορφη ομάδα της Aphrodite Aroma θα κάνει καμπάνια στις παραλίες από τις 3 το απόγευμα μέχρι τις 6! Φροντίστε να φωτογραφηθείτε με τα καλλίγραμμα κορίτσια με τα λευκά μαγιό της Aphrodite Aroma και μπορείτε έτσι να κερδίσετε ένα άρωμα! Η καμπάνια θα ολοκληρωθεί στην παραλία Sandy Beach όπου εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε μουσική, να φάμε burgers και να περάσουμε όμορφα το απόγευμα της Κυριακής μας με μουσικές επιλογές και live από την Κατερίνα Δημητρίου και τους dj που θα βρίσκονται εκεί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

« Η ομάδα της Aphrodite Aroma θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στην ομάδα του Pafos Press για την προβολή αλλά και στον Εύρο Ευριπίδου για την φιλοξενία στο Summer Club Pafos όπως και στον Άκη Χρυσοστόμου και Δημήτρη Πενταρά για την φιλοξενία στην παραλία Sandy Beach.»

Τα όμορφα μοντέλα ανήκουν στο Models4Models Agency. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο: [email protected]

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ