18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΦΟΥ: Αχρείαστα αυτά τα έθιμα και αμαυρώνουν το Μυστήριο του Γάμου

Αχρείαστα χαρακτήρισε αυτά τα έθιμα τα οποία συνοδεύουν το Μυστήριο του Γάμου μιλώντας αποκλειστικά στο PafosPress ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό με την σωματική επίθεση Ιερέα προς συγγενή του γαμπρού την ώρα της Θείας λειτουργείας. 

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος απο την Κρήτη όπου βρίσκεται για τις εργασίες της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας και μιλώντας στο PafosPress δήλωσε ενήμερος για το συμβάν το οποίο διαδραματίστηκε χθες Σάββατο 11 Ιουνίου στην  Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού Μίνθης σχολιάζοντας ωστόσο ότι αυτές οι συνήθειες είναι ξενόφερτες και αχρείαστες στο Μυστήριο του γάμου και μόνο προβλήματα δημιουργούν.

Είναι αχρείαστα αυτά τα έθιμα, πρόσθεσε, μόνο στην Πάφο συμβαίνουν αυτά και δυστυχώς αμαυρώνουν το Ιερό μυστήριο του γάμου.

Αναφερόμενος στο πρόβλημα με τον ξυλοδαρμό του αδελφού του γαμπρού αλλά και τις καταγγελίες που προέκυψαν μετά το συμβάν και αφορούν τον Ιερέα ο Μητροπολίτης τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά υπογραμμίζοντας πως η Μητρόπολη Πάφου θα εξετάσει το θέμα και θα αποφασίσει σχετικά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: Δεν ξέρουμε αν τελικά τα παιδιά μας παντρεύτηκαν ή όχι 

Ιερέας στην Πάφο κτύπησε και τραυμάτισε τον αδελφό του γαμπρού για ένα έθιμο

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ