20.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Μητροπολίτης Πάφου: Χαμηλό επίπεδο μόρφωσης λόγω αλλοδαπών [βίντεο]

Τις ανησυχίες του για το επίπεδο μάθησης στα σχολεία το οποίο συσχετίζεται με τους αλλοδαπούς μαθητές, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος. 


 

Σε αποκλειστική συνέντευξή του στο Σίγμα, ο Μητροπολίτης Πάφου, διατυπώνει ανησυχίες για τον τρόπο λειτουργίας και την ένταξη των αλλοδαπών μαθητών στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επισημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεται μια προετοιμασία των αλλοδαπών μαθητών προτού συνυπάρξουν με τα κυπριόπουλα. Ο Πάφου Γεώργιος διευκρίνισε ότι το θέμα δεν εχει να κάνει με ρατσιστικη πολιτική αλλά για το επίπεδο μορφωσης των παιδιών.

Κληθείς να σχολιάσει και το θέμα των ομοφυλόφιλων και τόνισε ότι η  διαφωνία του στο θέμα της συμβίωσης δεν είναι προσωπική αλλά είναι η επίσημη θέση της εκκλησίας, η οποία εγκρίνει όπως είπε, μόνο το γάμο μεταξύ άνδρα και γυναίκας.

Εξέφρασε ανησυχίες για την πορεία των συνομιλιών  και σημείωσε ότι η δική μας πλευρά θα πρέπει να αξιοποίηση τα ενεργειακά θέματα.Αποκάλυψε ότι σε πρόσφατη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου με τον Μουφτή τέθηκε το θέμα της επιδιόρθωσης των εκκλησιών μας και τα προσκόμματα που βάζει συνεχώς ο κατοχικός στρατός.

Πηγή: sigmalive.com
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ