32.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ: “Το Φιόρο του Λεβάντε” περιοδεύει (ΒΙΝΤΕΟ- ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

«Το Φιόρο του Λεβάντε», την ηθογραφική κωμωδία του Γρηγορίου Ξενόπουλου, ανεβάζουν σε κοινότητες της Πάφου τον Ιούλιο, οι «Περι-Οδεύοντες».

Μια προσπάθεια συνένωσης και συνεργασίας ηθοποιών που έχει ως βάση της την Πάφο.
Στο πλαίσιο της χορηγίας του προγράμματος «Πολιτιστική Αποκέντρωση 2018»του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ανεβάζουν την θρυλική ηθογραφική κωμωδία του Γρηγορίου Ξενόπουλου, «Το Φιόρο του Λεβάντε», το οποίο για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί στην Κύπρο από επαγγελματικό σχήμα.
Η ομάδα ηθοποιών αποτελείται από τους Πέτρο Πέτρου, Στέφανη Μαυροκορδάτου, Ζαχαρία Ιορδανίδη, Παυλίνα Φλεβοτομά, Αντωνία Φιλίππου και Φιλονίλα- Αμαλία Χριστοφόρου, Ιωάννα Σιαφκάλη, Λουκά Ζήκο, Γιάννο Αντωνίου και Άντρεα Αγαθοκλέους.
Την σκηνοθεσία και το συντονισμό οργανωτικά της παραγωγής έχει αναλάβει ο Μηνάς Τίγκιλης, τα κοστούμια επιμελείται η Χριστίνα Ιακώβου, το σκηνικό ο Γιώργος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε αναλάβει και την τελετή έναρξης του Πάφος 2017 και το φωτισμό ο Παναγιώτης Μανούσης.
Η πρεμιέρα θα δοθεί αύριο Σάββατο 7 Ιουλίου στο αμφιθέατρο Χλώρακας και θα ακολουθήσουν παραστάσεις στις κοινότητες της Ίννιας στις 8 Ιουλίου, της Τάλας στις 10 Ιουλίου, των Μαντριών στις 11 Ιουλίου και της Αναρίτας στις 13 Ιουλίου.
Στόχος της συνεργασίας των ηθοποιών της Πάφου /Περι-Οδεύοντες είναι να παρουσιάσουν τη πρώτη τους παραγωγή και σε άλλες κοινότητες της Πάφου, αλλά και την υπόλοιπη Κύπρο μέχρι και το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.

Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 8:30μμ

Σας περιμένουμε στο Θερινό Αττικό το Σάββατο 14/07 η ώρα 21:00 στην επίσημη πρεμιέρα. "ΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ" του Γρηγόριου Ξενόπουλου. Σε σκηνοθεσία Μηνά Τίγκιλη.Άλλες παραστάσεις: (Αρχίζουν όλες 20:30)Χλώρακα 07/07Ίννια 08/07Τάλα 10/07Μανδριά 11/07Αναρίτα 13/07 Μέρος του προγράμματος της πολιτιστικής αποκέντρωσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Posted by Stefanie Mavrokordatou on Thursday, 5 July 2018

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ