19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για την Κυριακή μας στην Πάφο

Κυριακή, γιορτή και σχόλη να ‘ταν η βδομάδα όλη κι η Δευτέρα να ‘ταν μόνο κανα δυο φορές το χρόνο.

Η Κυριακή προσφέρεται πάντα για εξόδους και ειδικά με αυτό τον καλοκαιρινό καιρό όλοι μας αναζητάμε τα πιο ωραία, δροσερά και απολαυστικά μέρη για να ξεφύγουμε και να ζήσουμε μερικές στιγμές όπως τις έχουμε ανάγκη.

Τι θα λέγατε αύριο να πίναμε τον καφέ μας στο νέο εντυπωσιακό χώρο του Cap St Georges στις θαλασσινές σπηλιές στην Πέγεια; Δίπλα ακριβώς απο τη θάλασσα και με θέα το απέραντο γαλάζιο το προσωπικό του Cap St Georges μπορεί να εγγυηθεί σε κάθε απαιτητικό επισκέπτη υψηλές προδιαγραφές σε συνδυασμό με ένα τοπίο που δεν μπορείς να συναντήσεις πουθενά αλλού στην Κύπρο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Νέος χώρος, διαμορφωμένος να σε τοποθετεί σε ένα περιβάλλον που μοιάζει με ελληνικό πολυτελές νησί των Κυκλάδων, να σε αγκαλιάζει ως σύγχρονο πολυτελές θέρετρο που αν το συναντούσες σε περιοδικό Lifestyle θα έβαζες στοίχημα ότι είναι μεταξύ Saint Tropez και Μυκόνου.

Μετά τον καφέ και τη χαλάρωση της πρωινής βόλτας αν επιθυμείς μπορείς να ανέβεις στο super deluxe εστιατόριο του Club House του Cap St George’s όπως η Korantina Homes το σχεδίασε.

Φαγητό απο τα χέρια ενός απο τους ικανότερους και πιο φημισμένους chefs της Πάφου, του Ρίκκου αλλά και του Αγαθόκλη θα ταξιδέψουν με ασφάλεια τον ουρανίσκο σας σε προορισμούς γαστρονομικής έκστασης που μόνο σε αυτό το ονειρικό μέρος μπορείς να γευτείς.

Gourmeδιες που μόνο σε βραβευμένα εστιατόρια συναντάς ή σε περιοδικά συνταγών!

Η μέρα μας δεν τελειώνει εδώ αφού αν επιλέξεις το απογευματάκι για την έξοδό σου τα δροσιστικά κοκτέιλ του Κυριάκου θα σε αναγκάσουν ή να ζητήσεις τη συνταγή ή να επιστρέψεις το συντομότερο να τα ξανά απολαύσεις.

Όλα αυτά υπό τις υψηλού επιπέδου επαγγελματικές γνώσεις του διευθυντή του χώρου, ο οποίος με μια μακράν εμπειρία σε χώρους εστίασης 5αστερων ξενοδοχείων δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Να μη ξεχάσουμε να αναφερθούμε στο προσωπικό το οποίο με ευγένεια και χαμόγελο σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ