28.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Μην σας ξεγελά ο αίθριος καιρός – Από το απόγευμα βροχούλες και πάλι με καταιγίδες – Πότε αλλάζει το σκηνικό;

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το μεσημέρι και μετά ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τοπικά στα νότια και ανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο την Πέμπτη και την Παρασκευή, για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα το Σάββατο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ