22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Με €10.000 ενίσχυσε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάφου το Πετρίδειο Ίδρυμα

Επιταγή ύψους 10.000 ευρώ για την αγορά εξοπλισμού για την επαναλειτουργία της Δημοτικής Πινακοθήκη Πάφου «Χριστόδουλος Γαλατόπουλος», παρέδωσε σήμερα στο Δήμαρχο της πόλης Φαίδωνα Φαίδωνος αντιπροσωπεία του Πετριδείου Ιδρύματος αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο Σίμο Τσέλεπο και τον Ταμία Γιώργο Στενιώτη.

Παραλαμβάνοντας την επιταγή, ο Δήμαρχος Πάφου ευχαρίστησε το Ίδρυμα για την πρωτοβουλία του αυτή και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το πολύπλευρο και πολυσχιδές έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία μας. Η δράση και η προσφορά σας, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φαίδωνος, αποτελεί ευδιάκριτο παράδειγμα αθόρυβης στήριξης του πολιτισμού της πόλης μας. Ένα παράδειγμα, πρόσθεσε, που πρέπει να βρει και άλλους μιμητές.

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος του Πετριδείου Ιδρύματος Σίμος Τσέλεπος χαιρέτησε τις πρωτοβουλίες του Δήμου για στήριξη και προώθηση του πολιτισμού και του αθλητισμού στην Πάφο και διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι το Ίδρυμα θα παραμείνει ενεργός συμπαραστάτης και σταθερός συνοδοιπόρος της Τοπικής Αρχής.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ