19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Με βροχές και καταιγίδες συνεχίζει ο καιρός – Πότε σημειώνει άνοδο η θερμοκρασία;

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται χιονόπτωση. Αργά το απόγευµα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά σύντοµα θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, της ίδιας έντασης.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Την Τρίτη, θα παρατηρούνται τοπικά, κυρίως στα δυτικά, αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες µετά το µεσηµέρι δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος και ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, ενώ το βράδυ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την ∆ευτέρα µικρή άνοδο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Τρίτη και την Τετάρτη δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ