18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

 Με απόλυτη επιτυχία, στέφθηκε ο Κολυμβητικός Μαραθώνιος των Χειμερινών Κολυμβητών

"Ο στόχος να καταστεί θεσμός...!", τόνισε ο πρόεδρος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης

Δεκάδες κολυμβητές και άλλοι πολίτες παρευρέθηκαν το  το πρωί  του Σαββάτου στα Δημοτικά Μπάνια Κάτω Πάφου ανταποκρινόμενοι στην  πρωτοβουλία του Σωματείου των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου “Βρυσούθκια Κέλπετρη”, για τη διοργάνωση, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου και τον Δήμο της πόλης,  Κολυμβητικού Μαραθώνιου κολύμβησης.
Με αφετηρία τα Δημοτικά Μπάνια 100 κολυμβητές , κολύμπησαν σε δυο διαδρομές 750 και 1500 μέτρων αντίστοιχα δημιουργώντας ένα πολύ εντυπωσιακό σκηνικό, στη μαγευτική θάλασσα της Κάτω Πάφου, αποσπώντας παράλληλα το χειροκρότημα και τα εύσημα  από ουκ ολίγους Παφίτες και ξένους περιηγητές που συγκεντρώθηκαν στον καθρέφτη της τουριστικής Κάτω Πάφου.
Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε χαρακτηριστικά :” Ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο που ήρθε  στον Κολυμβητικό μας Μαραθώνιο, όπως επίσης τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Πάφου  τον Δήμο της πόλης τους ναυαγοσώστες, την υπηρεσία ασθενοφόρων και την λιμενική αστυνομία , για την άριστη συνεργασία.
Ο στόχος του μαραθωνίου, είναι να καθιερωθεί θεσμός, αφού γίνεται στα αγαπημένα Δημοτικά Μπάνια ένα σημείο σήμα κατατεθέν της Κάτω Πάφου.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όμως την εταιρεία PAFILIA και την Ευαγγελία Ηλιάδη, για την οικονομική στήριξη, την εταιρεία  Λανίτης και τον επιθεωρητή της Αντρέα Χατζηζηνοβίου για τα νερά  τον επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας του ΔΗΣΥ Νίκο Σιμιλλίδη, που για 7η συνεχόμενη χρονιά συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχία του μαραθωνίου και έχει ενεργό συμμετοχή και την νεαρή φωτογράφο Κωνσταντίνα Μωυσή.
Από την πλευρά της η Εκτελεστική Διευθύντρια της PAFILIA Ευαγγελία Ηλιάδη τόνισε χαρακτηριστικά: ” Εκ μέρους της PAFILIA θα ήθελα να συγχαρώ τους νικητές και όλους τους διαγωνιζόμενους που πήραν μέρος σε αυτόν τον εντυπωσιακό κολυμβητικό μαραθώνιο.
Η PAFILIA έχει συνδέσει το όνομα της με την πόλη της Πάφου και στο πλαίιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης καλωσορίζει και στηρίζει την δράση των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, καθώς τέτοιου είδους εκδηλώσεις προσφέρουν θέαμα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, προγουν την καλή υγεία , τον αθλητισμό και την άσκηση”.
Σε όσους έλαβαν μέρος στο Μαραθώνιο , δόθηκε αναμνηστική φανέλα και καπελάκι  ενώ οι πρώτοι τρεις νικητές στις κατηγορίες αντρών και γυναικών βραβεύθηκαν με αναμνηστικά τρόπαια, τα οποία σχεδίασε ειδικά για την εκδήλωση με ξεχωριστή μαεστρία ο Χρίστος Γρηγοριάδης.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ