20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Μάρτης γδάρτης! Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα

Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται μέχρι και την Πέμπτη αραιή σκόνη, η οποία παροδικά ενδεχομένως να είναι πυκνή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σύντομα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος από νεφώσεις της ανώτερης ατμόσφαιρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι 4 Μποφόρ και τοπικά στα δυτικά και βόρεια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις και σταδιακά ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, τα βόρεια παράλια και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 13 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Πέμπτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αργότερα κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Το Σάββατο, αρχικά δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ωστόσο σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, ενώ το Σάββατο δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ