22.9 C
Paphos
Sunday, April 28, 2024

Μεταγραφικές “βόμβες” για τη νίκη με Παραλίμνι ο ΑΠΟΠ!

Οι συνεχόμενες ήττες δεν φέρνουν απογοήτευση στον ΑΠΟΠ, καθώς η διοίκηση προέβη σε διορθωτικές κινήσεις και πλέον θα εξαντληθεί κάθε περιθώριο για την υπέρβαση! Οι Παφίτες με αποφασιστικές κινήσεις κατάφερε να νικήσουν τον χρόνο και προχώρησαν σε διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” από το… πάνω ράφι της αγοράς, παρότι της δεδομένη χρονική στιγμή οι διαθέσιμες επιλογές ήταν ελάχιστες. Έτσι, θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι στο σημερινό (7 το απόγευμα, κλειστό Αφροδίτη) κόντρα στο Παραλίμνι.

Η αρχή έγινε με τον Dashaun Wiggins, ο οποίος προέρχεται από το Portland State, όπου έκανε σπουδαία κολεγιακή καριέρα.

Στη συνέχεια, τα πήγε περίφημα τόσο στην Κύπρο με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, όσο και στη Γερμανία, πριν μετακομίσει στην Κόστα Ρίκα, όπου ήταν πρώτος σκόρερ του εγχώριου πρωταθλήματος. Ο 26άχρονος “κόμπο” γκαρντ έχει ύψος 1.88μ. και φημίζεται για τις εκτελεστικές και για τις δημιουργικές του αρετές, τη στιγμή που είναι γρήγορος και εκρηκτικός στις κινήσεις του. Αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Junior Lomomba…

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο Justin Martin! Ο χαρισματικός Αμερικανός σκόρερ είναι 27 ετών, κι όσο περίεργο κι αν ακούγεται, προηγούμενος σταθμός του ήταν το Ισραήλ και η Hapoel Halon, με την οποία αγωνιζόταν στο Basketball Champions League.

Οι άνθρωποι του ΑΠΟΠ κατάφεραν να τον πείσει να έρθει στην Πάφο με ηγετικό ρόλο και θα βοηθήσει πολύ στις θέσεις των φόργουορντ, έχοντας ικανότητα στο σκοράρισμα και υψηλό δείκτη μπασκετικού IQ. Πρόκειται, για μια πραγματική μεταγραφική “βόμβα”, που έκανε αίσθηση στην αγορά.

Πριν από αυτές τις δύο κινήσεις, είχε έρθει ο δυναμικός φόργουορντ / σέντερ, Aron Nwankwo, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ουρουγουάη και έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του στα δύο ματς που έχει αγωνιστεί με ΕΝΠ (21 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και Κεραυνό (12 πόντοι, 12 ριμπάουντ).

Γενικά, ο ΑΠΟΠ έχει γυρίσει σελίδα το τελευταίο διάστημα με τον Γιάννη Λίβανο να αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στη θέση του αποχωρήσαντα, Αντώνη Δημητρίου, έχοντας δώσει σημαντικό ρόλο στους Κυπρίους. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι ο 16χρονος γκαρντ, Χαράλαμπος Δημητρίου, αγωνίζεται κατά μέσο 16 λεπτά, ενώ στο ροτέισιον έχει μπει για τα καλά και ο 15άχρονος γκαρντ / φόργουορντ, Γιώργος Πορφυρίδης, ο οποίος έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στα μεγάλα σαλόνια και παίζει 12 λεπτά ανά παιχνίδι.

Το σημερινό ματς με το Παραλίμνι είναι κομβικής σημασίας εν όψει της συνέχειας, καθώς με νίκη το παφίτικο σωματείο μπαίνει γερά στο κόλπο των πλέι οφ και χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου του.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ