18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες σήμερα το απόγευμα

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Σύντομα, όμως, νεφώσεις που θα αρχίσουν να αναπτύσσονται κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά και πιο τοπικά στις υπόλοιπες περιοχές του βόρειου μισού του νησιού, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές/καταιγίδες τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 1-3 μποφόρ, για να ενισχυθούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς έως νοτιοδυτικούς, ασθενείς μέχρι μέτριους 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται ελαφρώς πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, 27 έως 28 στα δυτικά και βόρεια παράλια, 28 έως 30 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 15 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι έως βορειοδυτικοί, ασθενείς 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, 18 έως 20 στα παράλια και 7 στη Χιονίστρα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο και την Πέμπτη αναμένεται παρόμοιο καιρικό σκηνικό με σήμερα. Την Παρασκευή οι πιθανότητες για τοπικού χαρακτήρα βροχές/καταιγίδες μειώνεται ενώ από το Σαββατοκύριακο οι πιθανότητες αυξάνονται και πάλι.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ