21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ: Απο 0-2 έχασε 3-2 ο Παφιακός στο ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ

Μεγάλη νίκη σε βάρος του Παφιακού πέτυχε απόψε στο Σούπερ Καπ Πετόσφαιρας η Ομόνοια Λευκωσίας κερδίζοντας την ομάδα της πόλης μας στη Λεμεσό με 3-2 σετ σε ακόμη ένα μεταξύ τους παιχνίδι να τελειώνει στο ταϊ μπρέικ.

Η ομάδα της Πάφου έδειξε χαρακτήρα στα πρώτα στάδια του αγώνα και με ένα εκπληκτικό Τοντόροβιτς μπήκε με το δεξί στο παιχνίδι δεν είχε όμως την ίδια συνέχεια αφού η Ομόνοια ανέκαμψε και πήρε το παιχνίδι με 3-2 σετ.

Απο δυο σετ η κάθε ομάδα στην αρχή 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η ομάδα της πόλης μας μπήκε δυνατά και προηγήθηκε 0-2 στο σκορ με το πρώτο σετ να ολοκληρρώνεται με 20-25 και το δεύτερο με ακόμη πιο εύκολο τρόπο με 18-25. Στο τρίτο και τέταρτο σετ μια ανανεωμένη και σαφώς βελτιωμένη Ομόνοια κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει το 3ο σετ με 25-23 την στιγμή που ο Παφιακός έδειχνε να επανέρχεται στο σκορ με ενα σερί 3-0 και μειώνοντας προσωρινά σε 24-23 απο 24-20 και το 4ο σετ με 25-19.

Το ταϊ μπρέϊκ

Το τελευταίο και 5ο σετ ήταν αμφίρροπο αφού η Ομόνοια ξεκίνησε με 2-0 με δυο άσσους του πετρακκίδη για να πάρει στη συνέχεια ο Παφιακός ένα σερί 5-0 και να ανατρέψει τα δεδομένα κάνοντας το 2-5. Η Ομόνοια με καλή λειτουργία κυρίως στο φιλέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με 6-6 με συνεχόμενα μπλοκ.

Η αλλαγή των γηπέδων βρήκε τις δυο ομάδες με ισχνύ διαφορά ενός πόντου με τους κυανόλευκους να προηγούνται με 7-8 με ένα κεραυνό του Άκη Ασπιώτη.

Το παιχνίδι στα τελευταία του στάδια έγειρε προς την πλευρά της Ομόνοιας η οποία μια ανάσα πριν το τέλος βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 13-11 για να κερδίσει τελικά με 15-13 με ένα εκπληκτικό Σιντιμπέ.

Οι συντελεστές

Ασπιώτης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Οικονομίδης, Ευσταθίου, Τοντόροβιτς, Αντωνίου αλλά και όσοι πετοσφαιριστές του Κυριάκου Καμπερίδη αγωνίστηκαν αναπληρωματικοί έδωσαν τον καλύτερο τους αλλά δεν κατάφεραν να φέρουν το πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Πάφο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Πάφου με την προσθήκη και του τρίτου ξένου θα είναι πρωταγωνίστρια στη νέα χρονιά που αρχίζει τέλος της εβδομάδας.

Φωτογραφία: alfasports.tv

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ