24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ: “Η παφίτισσα που έκανε τον Πάολο Κουέλιο να ασχοληθεί μαζί της συγγραφικά”

Σίγουρα δεν είναι το πιο συνηθισμένο και μάλιστα δεν είναι και αναμενόμενο απο έναν νέο να περιμένει ότι ένα του σχόλιο, ένα του άρθρο ή ένα του κείμενο θα συγκινήσει έναν απο τους μεγαλύτερους σύγχρονους συγγραφείς στον κόσμο. 


 

Ο λόγος για τον πολυβραβευμένο και φυσικά πολυδιαβασμένο Βραζιλιάνο συγγραφέα Πάουλο Κουέλιο ο οποίος σήμερα δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος στο κείμενο της παφίτισσας δημοσιογράφου, Άννας Κριθαρίδου που εργάζεται στο SIGMALIVE.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Άννα έγραψε σήμερα στο προσωπικό της ιστολόγιο ένα κείμενο με περιεχόμενο την σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων και το έστειλε στον μεγάλο συγγραφέα μέσω twitter. Εκείνο βέβαια που δεν περίμενε η Άννα ήταν την αντίδραση του Πάουλο Κουέλιο ο οποίος όχι μόνο ενθουσιάστηκε πο το κείμενό της αλλά της έστειλε και πίσω μήνυμα ότι θα το δημοσιεύσει στο προσωπικό του μπλοκ αρχές του επόμενου χρόνου.

Σπουδαία δουλεία για την Άννα αν αναλογιστεί κανείς ότι ο βραζιλιάνος συγγραφέας στο ιστολόγιο του ανεβάζει μόνο δικά του αποσπάσματα και σίγουρα το δικό της Άννας μας τον άγγιξε ιδιαίτερα για να θελήσει να το χρησιμοποιήσει.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η σελίδα του Πάουλο Κουέλιο στο FACEBOOK ξεπερνάει στα 28,5 εκατομμύρια likes και στο TWITTER σχεδόν 11,5 εκατομμύρια ακόλουθους.

Διαβάστε το κείμενο της Άννας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ