19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Μεγάλο διπλό για την Πέγεια- Όλη δραση σε Γ’ και Δ΄ κατηγορία

Η ομάδα του Τάσου Μάκρη επικράτησε σε μια δύσκολη έδρα της ΑΠΕΠ με 2-1 πετυχαίνονται τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και τρίτη συνολικά.

Η Πέγεια που παραμένει χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα κατάφερε να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και πλέον βλέπει τη συνεχεία με μεγάλη αισιοδοξία.

Ο Ακρίτας ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι με την ΕΝΑΔ στη Χλωρακα. Η ομάδα του Άγγελου Ευθύμιου επικράτησε με 2-0 παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη για την συνεχεία του πρωταθλήματος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αντίθετα η ΕΝΑΔ παρέμεινε στη τελευταία θέση. Πλέον τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ δύσκολα. Θα χρειαστεί αγώνας δρόμου για να ανακάμψει η ομάδα και να καταφέρει να βγει από την δύσκολη θέση στην όποια βρίσκεται.

Δεν μπόρεσε τελικά ο Φοίνικας να εκμεταλλευτεί την έδρα του απέναντι στον Αχυρωνα.

Η ομάδα του Στέλιου Σοφοκλέους έμεινε στο ισόπαλο 2-2 σε ένα παιχνίδι που ο μονός στόχος ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Η συνεχεία αναμένεται πολύ δύσκολη και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή για να μην πλέξει ο Φοίνικας σε περιπέτειες.

Τέλος για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Δ Κατηγορίας ο Ποσειδώνας κατάφερε να επιστρέψει στη βάση του με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του. Η ομάδα του Βασίλη Νικόλαου έμεινε στο 1-1 με το Ηρακλή δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ