18.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η καθαριότητα του πάρκου των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε  ο καθαρισμός του πάρκου, που έχουν υιοθετήσει οι Χειμερινοί Κολυμβητές, στην παραλία του Φάρου.


Επίσης η ομάδα των Χειμερινών Κολυμβητών πραγματοποίησε καθαρισμό της ακτογραμμής από τον Φάρο προς το κάστρο. Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης μας είπε: ” Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους φίλους κολυμβητές μας, οι οποίοι για άλλη μια φορά φανέρωσαν το ευαίσθητο κοινωνικό τους πρόσωπο και βρέθηκαν στην παραλία του Φάρου και αγκάλιασαν με θέρμη άλλη μια εκδήλωση του Συλλόγου μας.

“Οι κολυμβητές, φανέρωσαν για άλλη μια φορά το ευαίσθητο κοινωνικό τους πρόσωπο…!”, τόνισε ο πρόεδρος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης

Στο Σωματείο μας είμαστε ιδιαίτερα  ευαισθητοποιημένοι και θέλαμε με αυτή την εκδήλωσή μας να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα, στην Παφιακή κοινωνία. Οι Χειμερινοί Κολυμβητές έχουν αποδείξει ότι είναι από τα πιο ενεργά Σωματεία παγκυπρίως και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερο ζήλο την κοινωνική μας προσφορά”.
    Και συνέχισε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: “Ήταν μια όμορφη μέρα, πλάι στην μαγευτική Παφίτικη θάλσσα, αφού μετά τον καθαρισμό του πάρκου μας και της ακτογραμμής ακολούθησε  κολύμπι στα αγαπημένα μας Δημοτικά Μπάνια και μετά προσφέρθηκε στους κολυμβητές μας πρωινό στο καφέ Πιγκουίνος.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ