21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ- ΕΡΜΗΣ: Μεγάλη ανατροπή και αλματώδης αναρρίχησης για την Πάφο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σπουδαία νίκη και μεγάλη ανατροπή πέτυχε η ομάδα του Λούκας Έλσνερ η οποία απέναντι στον Ερμή Αρααδίπου πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 0-1 με ένα γκολ, σχεδον απο τη μέση του γηπέδου, του Γιώργου Γεωργιάδη στο 12′ λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Πάφου ανέβασε ρυθμούς και έδειξε ποιός είναι το αφεντικό του γηπέδου καταφέρνοντας με το καλημέρα να φέρει το σκορ στα ίσα με τον Ντομίγκεζ στο 48′.

Η γαλάζιοι συνέχισαν να πιέζουν και τελικά η πίεση έφερε καρπούς με την ομάδα του κ. Έλσνερ να παίρνει κεφάλι στο σκορ με τον γίγαντα Γκουλόν στο 73΄λεπτό που της έδωσε και τους τρεις βαθμούς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με τη νίκη της αυτή η ΠΑΦΟΣ FC ανέβηκε (την στιγμή που γραφόταν το άρθρο) στην 3η θέση με 8 βαθμούς πίσω απο την Ανόρθωση και την ΑΕΚ

ΠΑΦΟΣ: Κόπριβετς, Ντομίνκεζ, Χόριτς, Πογιέτ (46′ Καμαρά), Μπρουλς, Ντεουλ, Γκάμποβς,Τζανζα, Μοστεφά,Γκουλόν, Κοβαλένκο (69′ Σταύρου)

ΕΡΜΗΣ: Αραμπατζής, Ιμερένκοφ, Μαρτίνιουκ (81′ Σαδραβέλης), Νταμτζέφσκι, Χριστοφή, Φρίμπογκ, Εμεγκάρα, Γεωργιάδης (71′ Πατσέκο), Τσίνα (61′ Τσούμου), Γουίκς, Ψάλτης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χόριτς (3η) / Ιμερένκοφ, Φρινμπόργκ, Μαρτίνιουκ (3η)

 

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ