19.9 C
Paphos
Tuesday, March 26, 2024

«Μαύρο» 24ωρο στην Πάφο με τέσσερις ανείπωτες τραγωδίες

Να φύγει και να μην ξαναέρθει το τελευταίο εικοσιτετράωρο που έντυσε την Πάφο στα μαύρα σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις όπου ανείπωτες τραγωδίες συγκλόνισαν απ΄το χθες το απόγευμα την Πάφο αλλά και την Κύπρο ολόκληρη.

Το πρώτο τραγικό περιστατικό καταγράφηκε χθες το απόγευμα με τον άδικο και πρόωρο χαμό του Κωνσταντίνου Αναστάση απο τα Κονιά ο οποίος στα 15 του χρόνια έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία μετά απο πολύμηνη μάχη που έδινε στη Γερμανία.

Έφυγε στα 15 του χρόνια ο μαχητής Κωνσταντίνος Αναστάση 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το δεύτερο τραγικό γεγονός ήταν το άτυχο βρέφος 3 μηνών το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάριο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα σε κρίσιμη κατάσταση.

Έχασε δυστυχώς τη μάχη το τρίμηνο αγοράκι που είχε ανανήψει

Το τρίτο ήταν ο θάνατος γυναίκας απο τη Βουλγαρία η οποία εντοπίστηκε κατακρεουργημένη σήμερα το μεσημέρι σε γεωργική περιοχή στην Πάφο. Όπως όλα δείχνουν η αλλοδαπή γυναίκα κτυπήθηκε βίαια.

Ημίγυμνη και κατακρεουργημένη βρέθηκε η άτυχη κοπέλα στη Γεροσκήπου

Το τέταρτο συμβάν που σημειώθηκε και αυτό σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι αφορά εργατικό ατύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ελληνοπόντιος εργατης, πατέρας τριών παιδιών, μετά απο πτώση μεγάλου βράχου που τον καταπλάκωσε ενώ εκτελούσε εργασίες σε λάκκο σε περιοχή της Τσάδας.

Πατέρας τριών παιδιών ο νεκρός εργάτης που σκοτώθηκε στη Τσάδα

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ