22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Μαφιόζικη εκτέλεση στο καφέ γνωστού ζευγαριού ηθοποιών στην Αθήνα – Ήταν μαζί θύμα & θύτης

Σοκ στο Περιστέρι από την μαφιόζικη εκτέλεση χθες το απόγευμα, στην καφετέρια που διατηρεί ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης με τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό Αγγελική Δαλιάνη.

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες μιλούσε σπαστά ελληνικά και έδρασε κυνικά και ψύχραιμα καθώς πυροβόλησε τρεις φορές – δύο στο κεφάλι και μια στην πλάτη – το θύμα του.

Η δολοφονία, μάλιστα, σημειώθηκε μπροστά στα μάτια των θαμώνων του μαγαζιού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εντύπωση προκαλεί, επίσης, ότι ο δολοφόνος δεν φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του αδιαφορώντας για την παρουσία αυτοπτών μαρτύρων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης και το θύμα καθόντουσαν, νωρίτερα, στο ίδιο τραπέζι και είχαν μία έντονη συζήτηση, όταν κάποια στιγμή, ο δράστης σηκώθηκε από το τραπέζι και είπε στο θύμα, «καλά πάω να το φέρω».

Κατά πληροφορίες τον δολοφόνο περίμενε ένας άνδρας με μηχανή ενώ άλλες πληροφορίες που επικαλείται το Έθνος αναφέρουν ότι ο δράστηςε είχε φροντίσει να έχει κάλυψη από άτομα που τον περίμεναν έξω από την καφετέρια.

Την έρευνα έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτωνιών της Ασφάλειας Αττικής.

Στο σημείο έσπευσε και η δικηγόρος του ζεύγους που διατηρεί την καφετέρια, η οποία έκανε λόγο μεταξύ άλλων για ένα δυσάρεστο περιστατικό σε μια ήσυχη περιοχή, ενώ ανέφερε ότι η εγκληματικότητα αυξήθηκε στην περιοχή αφού σημειώθηκε κι άλλο έγκλημα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ