23.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

WHO is WHO: Ματθαίος Ιεροκηπιώτης- ΔΗΣΥ ΠΑΦΟΥ

Ματθαίος Ιεροκηπιώτης γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 1972 στην Πάφο. Είναι  γιος του Αντρέα Ιεροκηπιώτη, φιλόλογου εκπαιδευτικού και της Ριάνας Ιεροκηπιώτη, ιδρυτού του γνωστού Ασφαλιστικού Γραφείου Riana Insurance Agency Ltd, από τα πρώτα Ασφαλιστικά Γραφεία της Πάφου. 


 

oikog Είναι νυμφευμένος με την Έλενα Αγρότη, εγγονή του αείμνηστου Δημάρχου Πάφου Γιαννάκη Αγρότη, συντηρήτρια παλαιών επίπλων. Έχει δυο παιδιά την Καρλίνα 12 χρόνων και τον Αντρέα 4.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αποφοίτησε από το Λύκειο Κύκκου Πάφου το 1990. Σπούδασε Δημοσιογραφία και Δημόσιες Σχέσεις στο Κολλέγιο  ΚΕΣ  στη Λευκωσία και ήταν ο πρωτεύσας του κλάδου.

Κατά την παραμονή του στην Λευκωσία εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ” Ο Λόγος ” και  την εφημερίδα “Ο Αγώνας”, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Ακολούθως φοίτησε στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας στην Αθήνα, κάνοντας παράλληλα και ειδίκευση στην Αθλητική Δημοσιογραφία.

Συνέχισε μετά τις σπουδές του στην Αθήνα στο New York College , παίρνοντας ανώτερο Δίπλωμα στις Δημόσιες Σχέσεις και το Μάρκετιγκ.

Με την επιστροφή του στην Κύπρο, για 15 χρόνια υπήρξε ανταποκριτής της εφημερίδας “Ο Φιλελεύθερος” στην Πάφο και από το 1999 μέχρι σήμερα είναι ο ανταποκριτής του ΡΙΚ στην Πάφο, στα αθλητικά.

Εργάζεται στην οικογενειακή Ασφαλιστική Επιχείρηση Riana Insurance Agency Ltd και από τον περασμένο Οκτώβριο είναι  Λειτουργός  Κοινωνικής Συμμετοχής του Οργανισμού Πάφος 2017.

Από πολύ μικρή ηλικία είχε ενεργό δράση στα κοινά, αφού ήταν μέσα σε όλα τα μαθητικά συμβούλια. xeime

Ακολούθως στα Φοιτητικά του χρόνια, ανέπτυξε πλούσια δράση με την φοιτητική παράταξη ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ..

Διετέλεσε μέλος στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Πάφου, έφορος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγόρας Παλληκαρίδης, εκπρόσωπος τύπου της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Πάφιας, εκπρόσωπος τύπου του Ναυτικού Ομίλου Πάφου, πρόεδρος των αθλητικογράφων της Πάφου και επαγγελματικό μέλος της ΕΑΚ, καταγράφοντας σημαντικές αποστολές στο εξωτερικό, μέλος της Επιτροπής Πολιτών του Πάφος 2017.

bnbnm

Αποκορύφωμα των πλούσιων δράσεών του ήταν, πριν από δυο χρόνια όταν ανέλαβε την προεδρία του Σωματείου των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου “Βρυσούθκια Κέλπετρη”, όπου με τις πρωτότυπες ιδέες του έκανε ένα μέχρι τότε άγνωστο Σωματείο, γνωστό ανά το Παγκύπριο.

mat4

Επίσης υπήρξε πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Πετρίδειου Νηπιαγωγείου, πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Νεοφύτειου Δημοτικού Σχολείου και είναι Γραμματέας του Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου και Μέλος του Παγκύπριου Αντιρευματικού Συνδέσμου.

mat2

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ