16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Μας τα χαλάει ο καιρός: Τοπικές βροχές αναμένονται από απόψε – Αισθητή και η πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ σύντομα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και αργότερα μέτριοι, 4 μποφόρ, και τοπικά στα δυτικά παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ αργότερα θα καταστεί λίγο ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Η σκόνη στην ατμόσφαιρα αναμένεται να υποχωρήσει.

Τη Δευτέρα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση κατά το τριήμερο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ