22.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Μας κάνει κόλπα ο καιρός – Αναμένονται βροχές σε κάποιες περιοχές ενώ θα πέσει η θερμοκρασία

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη ενώ στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια παράλια µέχρι και ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος ενώ στην ατµόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο αρχικά ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα ορεινά και πιθανό και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ για να καταστούν σύντοµα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ, ενώ στα νοτιοδυτικά και τοπικά στα νότια το απόγευµα µέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Το Σαββάτο και κυρίως την Κυριακή αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται να σηµειωθεί και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, βόρεια και ανατολικά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση το τριήµερο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ