19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Μαρτυρία εναντίον του Δημάρχου Πάφου ψάχνει η Αστυνομία – Ποιος ο λόγος; Τι αναφέρει ο ίδιος…

«Η συμπεριφορά του Αρχηγείου Αστυνομίας είναι περίεργη γι’ αυτό το θέμα και μένω μέχρι εδώ», σχολίασε στο Simgalive ο δήμαρχος Πάφου.

Ο κ. Φαίδωνος, σε tweet του το βράδυ της Κυριακής (3/6), άφησε σκιές κατά της Αστυνομίας, γράφοντας:«Ψάχνουν και πιέζουν από το Αρχηγείο Αστυνομίας να βρουν μαρτυρία και να με κατηγορήσουν ότι εξύβρισα τους υπόπτους για τη βόμβα στο αυτοκίνητο της μάνας μου. Προσεκτικά και θα εκτεθούν κάποιοι».

 

Phedon Phedonos@Phedon_Phedonos

Ψάχνουν και πιέζουν από το Αρχηγείο Αστυνομίας να βρουν μαρτυρία και να με κατηγορήσουν ότι εξύβρισα τους υπόπτους για τη βόμβα στο αυτοκίνητο της μάνας μού. Προσεκτικά και θα εκτεθούν κάποιοι

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κ. Φαίδωνος, φέρεται να έχει καταγγελία εις βάρος του για εξύβριση των δυο αδελφών και της συζύγου του ενός εκ των δυο, που κατηγορούνται για την τοποθέτηση βόμβας στο όχημα της μητέρας του. Η εγκληματική πράξη, υπενθυμίζουμε ότι, σημειώθηκε τα ξημερώματα των περασμένων Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Πάφου καταγγέλλεται ότι εξαπέλυσε ύβρεις στον διάδρομο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου εναντίον και των τριών προσώπων που ενέχονται στην υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Φαίδωνος είχε μεταβεί τότε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου μεταφέρθηκε η δικαστική διαδικασία έκδοσης εντάλματος σύλληψης για τον ένα ύποπτο, καθότι είχε δηλώσει άρρωστος.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ