22.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

ΜΑΡΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ: Πάσει θυσία αύριο πρέπει να κερδίσουμε

Παιγνίδι χωρίς αύριο αποτελεί για την ΕΝΑΔ ο αγώνας με τον Λειβαδειακό/Σαλαμίνας.

Η ομάδα της Πόλης θέλει να εκμεταλλευθεί το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι σε ένα αντίπαλο της ίδιας δυναμικότητας και να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα της επιτρέψουν να δει τη συνέχεια του πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Για το αυριανο κρίσιμο παιγνίδι μίλησε στο PafosPress ο εκπρόσωπος τύπου των γαλάζιων Μάριος Αβραάμ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Είστε πανέτοιμοι για την αυριανή μάχη;

Είναι ένα σημαντικό παιγνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε για να αρχίσει η ομάδα να βρίσκει τον δρόμο της. Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Εχουμε απέναντι μας έναν αντίπαλο στα δικα μας μετρά και με οπλο την εδρα μπορούμε να φθάσουμε στην νίκη. Οι παίκτες μας έχουν καταλάβει ότι πάσει θυσία πρέπει να κερδίσουμε.

Οι παίκτες ψυχολογικά είναι καλά προετοιμασμένοι για τον αγώνα;

Στο τελευταίο παιγνίδι αν και ξεκινήσαμε καλά στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάποιο κέρδος. Μας έχει φέρει απογοήτευση ο τρόπος που χάσαμε. Πλέον η προσοχή είναι στραμμένη στον αγώνα που είναι μπροστά μας. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη.

Ποσό σημαντικά είναι για εσάς η παρουσία του κόσμου;

Περιμείνουμε ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό της ομάδας. Πρέπει να έρθει και να μας στηρίξει. Η ομάδα είναι στη τελευταία θέση και πρέπει ολοι να βοηθήσουμε να βγει η ομάδα από αυτή την δύσκολη κατάσταση αρχιζωντας από το αυριανο παιγνίδι..

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ