17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΦΟΥ: Αύριο κατατίθεται η οικονομική πρόταση- Πανέτοιμη η Pafilia

Πανέτοιμη να ανταποκριθεί στα χρονοδιαγράμματα, τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί ενώπιόν της για την ανάληψη της κατασκευής της Μαρίνας Πάφου φαίνεται πως είναι η εταιρεία Pafilia σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com .
Η 12η Οκτωβρίου είναι η ημερομηνία κατά την οποία η εταιρεία πρέπει να παρουσιάσει ενώπιον της Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων με τεκμηριωμένο τρόπο τη δυνατότητα της να χρηματοδοτήσει το έργο για την κατασκευή της Mαρίνας στα Πότιμα, κάτι που όπως όλα δείχνουν η εταιρεία είναι έτοιμη να κάνει χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση.
Να σημειωθεί ότι μετά το στάδιο αυτό ουσιαστικά μπαίνουμε στην τελική ευθεία και η εταιρεία Pafilia μόλις λάβει το πράσινο φως, απο τη Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων, τότε θα της κατακυρωθεί ο διαγωνισμός για να προχωρήσει με την υλοποίηση του έργου.
Να υπενθυμίσουμε ότι το έργο της Μαρίνας Πάφου συζητείται για να γίνει εδώ και είκοσι χρόνια και για διάφορους λόγους δεν προχώρησε ακόμη.
Η Μαρίνα Πάφου, η οποία θα κατασκευαστεί στην τοποθεσία «Πότιμα» της Κισσόνεργας, επί του παραλιακού δρόμου Κόλπου των Κοραλλίων, θα είναι δυναμικότητας 1.000 σκαφών περίπου και θα περιλαμβάνει πέραν των 42.000 τ.μ. οικιστικών και εμπορικών αναπτύξεων.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ