20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

WHO is WHO: Μαρίνος Στυλιανού- ΔΗΚΟ ΠΑΦΟΥ

O Μαρίνος Στυλιανού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάφο. Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία με ειδίκευση στον Ιστορικό Κλάδο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Με την επιστροφή του στην Κύπρο εργάστηκε ως αντικαταστάτης Γραμματέας/ Διευθυντής στο Συνεργατισμό (ΣΥΝ.Ε.ΚΤΗ Πάφου).


 

Ακολούθως το 2007 παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο επιπέδου Master από το University of Nottingham στη Συμβουλευτική Αγωγή και Επαγγελματικό Προσανατολισμό (MA in Counselling Studies). Το 2008, προχώρησε σε περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές από το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου σε θέματα Εκπαιδευτικής Διοίκησης και Οργάνωσης λαμβάνοντας μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Επαγγελματικές Σπουδές στην Εκπαίδευση. Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στα Νομικά, στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο (LLM) από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Μαρίνος Στυλιανού από το 2008 είναι καθηγητής Ιστορίας και Φιλολογίας στο International School of Paphos και Συντονιστής του Γραφείου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής. Τον Ιούλιο του 2016 ανέλαβε Επικεφαλής του Τμήματος Ελληνικών Σπουδών του International School of Paphos παράλληλα με τα εκπαιδευτικά και Διοικητικά του καθήκοντα. Δίδαξε επίσης ως εκπαιδευτής στα Επιμορφωτικά Κέντρα του Υπουργείου Παιδείας.

Οι πολιτικές του πεποιθήσεις τον ένταξαν από νεαρή ηλικία στους κόλπους του Δημοκρατικού Κόμματος. Υπηρέτησε από τα φοιτητικά του χρόνια Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Μέλος της Δημοκρατικής Παράταξης Αναγέννηση Θεσσαλονίκης, Επαρχιακός Γραμματέας ΝΕ.ΔΗ.Κ Πάφου και Επαρχιακός Γραμματέας Ινστιτούτου Νέων Επιστημόνων. Τον Νοέμβριο του 2015 ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου Νεολαίας Δημοκρατικού Κόμματος Πάφου ενώ συμμετέχει επίσης ex officio μέλος στην Επαρχιακή Επιτροπή και Γραμματεία ΔΗΚΟ Πάφου και στο Κεντρικό Συμβούλιο ΝΕΔΗΚ.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ