32.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Μαρίνος Λάμπρου: Να μην χαθεί η χρονική συγκυρία για την κατασκευή της Μαρίνας Πάφου

To θέμα της Μαρίνας της Πάφου επαναφέρει με γραπτή του ανακοίνωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέγειας Μαρίνος Λάμπρου. Ο κ. Λάμπρου αναφέρει πως τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει μάρτυρες ενός παραλογισμού γραφειοκρατικών προσεγγίσεων σε σχέση με την προοπτική κατασκευή της Μαρίνας στην Πάφο.


Κατανοώντας κάθε όρο, συμπληρώνει ο κ. Λάμπρου, κάθε δέσμευση αλλά και κάθε παράμετρο της προκήρυξης της προσφοράς, εμείς οι απλοί πολίτες της Πέγειας, οι δημότες της Πάφου γενικά, καλούμε την Κυβέρνηση, την Πολιτεία, κάθε εμπλεκόμενο φορέα στην όλη διαδικασία, Γενικό Εισαγγελέα, Υπουργό Εμπορίου να εγκύψουν εκ νέου με τη δέουσα σοβαρότητα στο θέμα και να συμβάλουν με τη βοήθειά τους στο να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια παρουσιάζονται και μπορεί να έχουν να κάνουν με νομικούς ή ενδεχομένως νομικίστικους όρους.

“Μπροστά μας, βρίσκεται μια σημαντική ευκαιρία, ένα σπουδαίο χρονολογικά ορόσημο, ας το αξιοποιήσουμε και ας δώσουμε επιτέλους στην Πάφο την ουσιαστική ώθηση ανάπτυξης που χρειάζεται για να πάει επιτέλους μπροστά και να τραβήξει μαζί της και την τοπική Οικονομία που τόσο έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια.”

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εμείς, απλοί πολίτες, πολιτικά κόμματα, ομάδες,  οργανώσεις και σύνολα είμαστε εδώ μέσα από ένα γόνιμο και παραγωγικό διάλογο να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Μαρίνα πρέπει να γίνει ας το καταλάβουν άπαντες.

Μαρίνος Λάμπρου

Υποψήφιος Δήμαρχος Πέγειας

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ