25.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Μαρίνος Λάμπρου: Η Πέγεια δεν μπορεί να συνεχίσει να μένει καθηλωμένη και στάσιμη

Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε ότι η Πέγεια πήρε αυτό που δικαιούταν τα τελευταία χρόνια σε σχέση και με αυτά που έδωσε στο κράτος ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέγειας, Μαρίνος Λάμπρου μιλώντας στο Ράδιο Κόσμος. 


 

Ο Μαρίνος Λάμπρου αναφέρθηκε στη στασιμότητα που παρατηρήθηκε τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τη βελτίωση της λεωφόρου Μιχαλάκη Κυπριανού, στη συνέχιση του δρόμου Κόλπου των Κοραλλίων- Πέγειας, αλλά και στην αναγκαιότητα κάποια στιγμή να γίνει μια συνεργασία με ένα Πανεπιστήμιο του εξωτερικού για αναζωογόνηση της Πέγειας αναφέροντας το παράδειγμα με το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης το οποίο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί περαιτέρω.

Δυστυχώς δεν επενδύσαμε ούτε στον αθλητικό τουρισμό πρόσθεσε, κάτι που αντίστοιχοι Δήμοι, όπως αυτός της Αγίας Νάπας το έπραξαν και έχουν οφέλη ολόχρονα επεκτείνοντας τη διάρκεια της τουριστικής τους περιόδου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όσον αφορά το θέμα της μεμονωμένης κατοικίας, ο Μαρίνος Λάμπρου ανέφερε πως στην Πέγεια πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το 70-80% είναι γη σε Αναδασμό και αγροτική ζώνη. Δεν μπορεί να μηδενιστεί η αξία της Γης στην Πέγεια γιατί απο αυτήν στην ουσία στηρίζεται η τοπική οικονομία, τα δάνεια των κατοίκων τρέχουν και δεν θα επιτρέπαμε ποτέ καμία ενέργεια η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί εχθρική ως προς την ευημερία και την επιβίωση των κατοίκων του Δήμου μας.

Χρειάζονται να γίνουν πολλά είπε ο Μαρίνος Λάμπρου και μέσα απο την γνώση και τη διάθεση που έχουμε, μέσα απο συνεργασία και αξιοποιώντας κάθε παράγοντα που μας δίνεται θα δουλέψουμε σκληρά γιαα μια καλύτερη Πέγεια γιατί πολύ απλά τη δικαιούμαστε.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ