24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Κακά μαντάτα- Δυο θάνατοι σε κυπριακές παραλίες

Αιφνίδιος θάνατος τουρίστα σε παραλία της Λάρνακας


Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις διακοπές του στη Λάρνακα 62χρονος τουρίστας από την Αυστρία, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην παραλία.

Ο 62χρονος είχε μεταβεί χθες μαζί με τη σύζυγό του για μπάνιο στην παραλία του ξενοδοχείου όπου διέμεναν. Μετά από λίγες ώρες εντοπίστηκε από τη συμβία του νεκρός πάνω στο κρεβατάκι της παραλίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τη διάρκεια της νενομισμένης νεκροτομής που θα γίνει στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Λάρνακας.

Νεκρός τουρίστας στη θάλασσα του Πρωταρά
Στον κατάλογο θυμάτων από πνιγμό φαίνεται να προστέθηκε χθες ακόμη ένα. Πρόκειται για 70χρονο τουρίστα από το Λίβανο, ο οποίος εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα στον Πρωταρά.

Γύρω στις 7 χθες το απόγευμα ζεύγος τουριστών που κολυμπούσε στην περιοχή Green Bay στον Πρωταρά, εντόπισε ένα  άνθρωπο να επιπλέει στη θάλασσα, σε απόσταση δέκα περίπου μέτρων από την ακτή.

Με τη βοήθεια του ναυαγοσώστη του Δήμου Παραλιμνίου τον μετέφεραν στην ακτή όπου του έδωσαν τις Πρώτες Βοήθειες.
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πρόκειται για 70χρονο από τον Λίβανο, ο οποίος βρισκόταν  μαζί  με τη σύζυγό του για διακοπές στην Κύπρο και διέμενε στον Πρωταρά.

Η σορός του επιθεωρήθηκε και δεν έφερε οποιεσδήποτε κακώσεις. Η νεκροτομή θα διενεργηθεί  αύριο Δευτέρα από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ