24.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

Μαλλιά κουβάρια on air Φ. Φαίδωνος και Κ. Τριανταφυλλίδης

Έντονη λογομαχία είχαν ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δικηγόρος Κρις Τριανταφυλλίδης, με αφορμή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, να αποκαθηλώσει όσους δήμαρχους και δημοτικούς συμβουλους έχουν καταδικαστεί για διαφθορά.


Σε παρέμβασή του στην κρατική τηλεόραση, όπου φιλοξενούμενος ήταν ο δήμαρχος Πάφου, ο κ. Τριανταφυλλίδης εξέφρασε την πρόθεσή του να προσβάλει την απόφαση στο Διοικητικό Δικαστήριο, καθώς όπως είπε, το Συμβούλιο βιάστηκε να λάβει την απόφαση αφού εκκρεμεί η απόφαση του Εφετείου, στο οποίο προσέφυγαν άτομα που κρίθηκαν ένοχοι για διαφθορά.
Ο κ. Φαίδωνος απάντησε ότι είναι δικαίωμά του να το πράξει, προσθέτοντας ότι και παλαιότερα του είχε ασκηθεί κριτική για τις αποκαλύψεις που έκανε, λέγοντας ότι ο κ. Τριανταφυλλίδης είχε πελάτες κάποιους από αυτούς που σήμερα είναι στο Κακουργιοδικείο, κάτι που ο δικηγόρος απέρριψε κατηγορηματικά.
Ωστόσο, ο Δήμαρχος Πάφου συνέχισε λέγοντας πως όταν προέβαινε σε δηλώσεις για το θέμα του ΧΥΤΥ και τον Φειδία Σαρίκα, ο κ. Τριανταφυλλίδης έστειλε γραπτό μήνυμα σε πολιτικό αρχηγό, με σκοπό όπως είπε, να του υποδείξει να αποφεύγει τις δημόσιες αναφορές. Και πάλι όμως ο Κρις Τριανταφυλλίδης απέρριψε τους ισχυρισμούς.
Ο κ. Φαίδωνος συνέχισε λέγοντας ότι «Όταν κάνατε την παρέμβαση κανένας δεν ήταν πελάτης σας, μετά όμως ο ένας έγινε πελάτης σας», για να προσθέσει πως στο μήνυμα που είχε στείλει ο κ. Τριανταφυλλίδης, αναφερόταν η παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας από πλευράς του Δημάρχου Πάφου. Απαντώντας ο δικηγόρος, τόνισε ότι ο κ. Φαίδωνος έκανε δηλώσεις δημόσια ενώ η υπόθεση ήταν στα δικαστήρια, γεγονός που χαρακτήρισε απαράδεκτο.
Τέλος, ο Δήμαρχος Πάφου κατηγόρησε τον Κρις Τριανταφυλλίδη ότι προσπάθησε να υποβοηθήσει την υπόθεση Τάσσου Παπαδόπουλου λόγω συμφερόντων με τον γιο του αποθανόντος, με τον δικηγόρο να του απαντά ότι «Είστε εκτός τόπου και χρόνου».
Πηγή: politis.com.cy

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ