16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΜΑΛΑΣ: Λυπηρό ο ΠτΔ να μιλά τόσο απαξιωτικά για ανθυποψηφίους του και φοιτητές

Κανένας υποψήφιος Πρόεδρος δεν έχει το δικαίωμα να μιλά με απαξιωτικό τρόπο για τους ανθυποψηφίους του, πολύ περισσότερο όταν ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει καταγράψει κορυφαίες επιδόσεις στην αναξιοπιστία, ανέφερε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς σχολιάζοντας αναφορές του ΠτΔ Νίκου Αναστασιάδη, όσον αφορά την πρόθεση του για να συμμετέχει στα λεγόμενα ντιμπέιτ.

Ο κ. Μαλάς σε δηλώσεις στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο ΓΝ Πάφου και σχολιάζοντας τις αναφορές του ΠτΔ που είχε πει, ότι το  επίπεδο της πολιτικής συζήτησης από τους υποψηφίους είναι περίπου στο επίπεδο των φοιτητών, σημείωσε, πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης  φαίνεται να μην  έχει παρακολουθήσει συζητήσεις του φοιτητικού κινήματος.

Χαρακτήρισε επίσης λυπηρό, για ένα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να μιλά με τόσο απαξιωτικό τρόπο τόσο για τους φοιτητές, όσο βέβαια και για τους ανθυποψηφίους του. Από την άλλη ο κ. Μαλάς κάλεσε τον ΠτΔ να προβληματιστεί ως ο ίδιος κρίνει την πολιτική αναξιοπιστία με την οποία τον χαρακτηρίζουν οι πολίτες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Επίσκεψη στο ΓΝ Πάφου” 

Eπισκεπτόμενος στο ΓΝ Πάφου ο κ. Μαλάς ανέφερε πως το Νοσοκομείο της Πάφου,  είναι το μόνο Νοσοκομείο στην Κύπρο που δυστυχώς ακόμα δεν έχει αναβαθμιστεί. Επεσήμανε μάλιστα πως για να αναβαθμιστούν ειδικά οι ειδικότητες, – στην δική του διακυβέρνηση- , η Πάφος η οποία δυστυχώς είναι ο φτωχός συγγενής στον τομέα της υγείας, θα λάβει – όπως είπε- ειδική ενίσχυση έτσι ώστε τα εξωτερικά ιατρεία τα οποία λειτουργούν σήμερα για την πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα να βγουν εκτός Νοσοκομείου ,να δημιουργηθεί το Κέντρο Υγείας στην Γεροσκήπου έτσι ώστε το Νοσοκομείο Πάφου να λειτουργεί ως ένα δευτεροβάθμιο και τριτοβάθμιο Νοσοκομείο, όπως πρέπει.

Παράλληλα, συνέχισε ο κ. Μαλάς , θα πρέπει να ενισχυθεί η διασύνδεση του Νοσοκομείου Πάφου με το Νοσοκομείο της Λεμεσού , σημειώνοντας πως στην δική του  διακυβέρνηση τα δύο Νοσοκομεία ήταν διασυνδεδεμένα σε κάποιες ειδικότητες έτσι ώστε να παρέχεται η φροντίδα στους ασθενείς της Πάφου, ειδικά όσον αφορά την καρδιοχειρουργική και την νευροχειρουργική.

Ο κ. Μαλάς ακολούθως θα επισκεφτεί τα Επαρχιακά Γραφεία στην ΑΗΚ στην Πάφο, τα ιδιωτικά  Νοσοκομεία “Ευαγγελισμός” και “Κυανός Σταυρός”, ενώ το  βράδυ στις 19:00 θα τελέσει τα εγκαίνια του Επαρχιακού Εκλογικού Επιτελείου Πάφου .

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ