15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Μαινόμενος Ταύρος ο Πάπης- “Κινδυνεύουν ζωές αλλά είμαστε για κλάματα κύριε Υπουργέ”

Pafos Press

Με έντονο ύφος όπως τον χαρακτηρίζει όταν διεκδικεί τα δίκαια του απλού κόσμου ο αντιδήμαρχος Γεροσκήπου, Μάριος Αθανασίου, μοιάζει με ταύρο σε υαλοπωλείο και δείχνει να μην υπολογίζει τίποτα και κανένα προκειμένου να υπερασπιστεί τη Δημόσια Υγεία και το δικαίωμα των ασθενών σε σωστή ιαατροφαρμακευτική περίθαλψη και φροντίδα.


Ο Μάριος Αθανασίου Πάπης με μια ανάρτησή στο προσωπικό του λογαριασμό σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης λέει τα πράγματα με το όνομά τους. καυστικά όπως είναι μαθημένος να το κάνει και καταγγέλνει δημόσια τον Υπουργό Υγείας καταλογίζοντας του αδράνεια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την ίδια στιγμή καλεί τους βουλευτές της Επαρχίας και τους αρχηγούς των κομμάτων να αντιδράσουν μπροστά στούς κινδύνους που ελλοχεύουν για τη Δημόσια Υγεία με τον τρόπο που λειτουργεί το Νοσοκομείο Πάφου, όπως υποστηρίζει, ενώ θέλοντας να δείξει τη σοβαρότητα της κατάστασης κρίνει πως χρειάζεται για το πιο πάνω θέμα ακόμη και ειδική σύγκλιση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Διαβάστε αυτούσια την αντίδραση του κ. Αθανασίου

“Ως Αντιδημαρχος Γεροσκηπου κάνω καταγγελία στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Υπουργό Υγείας που παίζει με τη ζωή του κόσμου της Παφου.

Τον καλώ να έρθει στο Νοσοκομείο και στις Πρώτες Βοήθειες Παφου να καταλάβει τι συμβαίνει.

Που είναι οι Βουλευτές της Παφου, που είναι τα αρμόδια όργανα της Παφου;

Ο πολίτες κινδυνεύουν να περιμένουν με τις ώρες να τους επίβλεψει Γιατρος.

Δίνω τα συγχαρητήρια μου στους Γιατρούς και νοσοκόμους που κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Με δύο Γιατρούς που έχουν οι Πρώτες Βοήθειες τι μπορούν να κάνουν με τόσο κόσμο;

Με την υγεία του πολίτη δεν παίζει κανένας. Που είναι οι προέδροι των κομμάτων;

Ο υπουργός όταν έχει ένα περιστατικό θα πάει Πρώτες Βοήθειες ή θα πάνε όλοι σε κλινικές και δεν γράφω μόνο για τον Υπουργό αλλά και για τους προέδρους των κομμάτων;

Ζητώ έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο με θέμα το πιο σοβαρό που είναι η Υγεία. Το πρώτο θέμα οι Πρώτες Βοήθειες.

Κάνετε για την Πάφο αυτό που χρειάζεται.

Σας καλώ όλους να έρθετε τώρα στις Πρώτες Βοήθειες και θα καταλάβετε. Δεν έχει κρεβάτια για εξετάσεις πρώτου βαθμού”.

Είμαστε για κλάματα, καταλήγει ο κ. Αθανασίου.

The post Μαινόμενος Ταύρος ο Πάπης- “Κινδυνεύουν ζωές αλλά είμαστε για κλάματα κύριε Υπουργέ” appeared first on Pafos Press – ΠΑΦΟΣ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ.



Source: Pafos Press

The post Μαινόμενος Ταύρος ο Πάπης- “Κινδυνεύουν ζωές αλλά είμαστε για κλάματα κύριε Υπουργέ” appeared first on Pafos City.

Source: Pafos City

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ