18.9 C
Paphos
Sunday, May 5, 2024

Μαθητής στην Πάφο έσπασε το παράθυρο αυτοκινήτου υπαλλήλου του σχολείου [φωτογραφία]

Μαθητής σε Γυμνάσιο της Πάφου φέρεται να έσπασε το παράθυρο αυτοκινήτου, γυναίκας υπαλλήλου στο σχολείο στο οποία φοιτά.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο PafosPress.com, το περιστατικό συνέβη χθες εν ώρα σχολείου, όπου μαθητής φέρεται να έσπασε το παράθυρο αυτοκινήτου γυναίκας υπαλλήλου που εργάζεται στο εν λόγω σχολείο.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στη Διεύθυνση του σχολείου ωστόσο όπως αναφέρθηκε στην παραπονούμενη, παρόλο που σημειώθηκε εν ώρα σχολείου, λόγω του ότι το όχημά της ήταν σταθμευμένο εκτός ορίων του σχολείου δεν μπορεί να γίνει κάτι για να καλυφθεί η ζημιά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να σημειωθεί ότι τον μαθητή είδαν αυτόπτες μάρτυρες να σπάει το παράθυρο ωστόσο φοβούνται να βγουν και να το πουν δημόσια γιατί όπως αναφέρουν ο συγκεκριμένος μαθητής δημιουργεί συχνά πυκνά φασαρίες στο σχολείο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com, ο ίδιος μαθητής φέρεται να εμπλέκεται και σε καταστροφή περιουσίας του σχολείου σε αρκετές περιπτώσεις.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε και στην Αστυνομία η οποία επισκέφθηκε το σημείο και έβγαλε φωτογραφίες του αυτοκινήτου η οποία διεξάγει έρευνες για την υπόθεση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ