24.9 C
Paphos
Tuesday, May 21, 2024

Μαθητές του ISOP έτυχαν αναγνώρισης από τα πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ

 

Τέσσερεις μαθητές του The International School of Paphos (ISOP) έτυχαν πρόσφατα αναγνώρισης από παγκοσμίου φήμης αγγλικά πανεπιστήμια, μεταξύ των οποίων αυτά της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ.

O Iosif Ajami, που βρίσκεται στο 13ο έτος της φοίτησής του στο ISOP και ο οποίος θα παρακαθίσει τις εξετάσεις Α-Level το καλοκαίρι, έγινε δεκτός από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για να σπουδάσει Μηχανική σε οποιοδήποτε κολλέγιο της επιλογής του. Ο Iosif, που είναι και αναπληρωτής Head Student, έχει, επίσης, κερδίσει βραβεία και υποτροφίες για την εξαίρετη ακαδημαϊκή του επίδοση. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο ίδιος μαθητής έχει προσφορές για να σπουδάσει στα πανεπιστήμια του Birmingham, στο Imperial College of London, και στο University College London.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επιπρόσθετα, τρεις μαθητές του The International School of Paphos έλαβαν το βραβείο “High Achiever” στις Διεθνείς Εξετάσεις του Κέιμπριτζ (Cambridge International Examinations, CIE) σε τελετή που έγινε στη Λευκωσία: Η Anastasia Dolitsay, τώρα στο 12ο έτος φοίτησης, για IGCE Art Design, o Zijun Zhu, που τώρα σπουδάζει στο Ηνωμένο Βασίλειο, για IGCSE Economics και ο Marcus Chojnowski, τώρα στο 13ο έτος, για Economics επιπέδου AS. Και οι τρεις βραβεύτηκαν επειδή πήραν την ψηλότερη βαθμολογία παγκυπρίως, σε αυτά τα μαθήματα, το 2016.

Η διευθύντρια του International School of Paphos, Δρ. Λίτσα Ολυμπίου, δήλωσε: «Το να σου δίδεται η ευκαιρία να σπουδάσεις στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης είναι μεγάλο επίτευγμα. Το ίδιο ισχύει και για  την αναγνώριση κάποιου ως ‘Outstanding Learner’ από το Κέιμπριτζ. Αυτό αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι το ISOP προετοιμάζει τους μαθητές του για να αξιοποιήσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να φτάσουν σε επίπεδα αριστείας, που είναι και ο λόγος γιατί πολλοί απόφοιτοί μας γίνονται δεχτοί σε πρώτης τάξης πανεπιστήμια».

_______________________________________________________________

Στη φωτογραφία οι μαθητές Iosif Ajami, Anastasia Dolitsay και Marcus Chojnowski, με τη δασκάλα Τέχνης,κ. Αντιγόνη Αυξεντίου, τον καθηγητή Οικονομικών κ. Val Nonyelu, τον Σύμβουλο Σταδιοδρομίας κ. Μαρίνο Στυλιανού και τη διευθύντρια του ISOP Δρ. Λίτσα Ολυμπίου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ