22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Μαθητές του Λυκείου και της Τεχνικής Σχολής Π. Χρυσοχούς “δώρισαν” τα μαλλιά τους για καλό σκοπό

Ανακοίνωση Λυκείου και Τεχνικής Σχολής Πόλεως Χρυσοχούς

Σε μία εποχή που οι ανθρώπινες σχέσεις διέπονται από το συμφέρον και τον ωφελιμισμό, η αξία του εθελοντισμού έρχεται και μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να προσφέρουμε τη βοήθειά μας χωρίς να σκεφτόμαστε την ανταμοιβή και την ανταπόδοση.

Πιστεύουμε ότι η προσφορά στο συνάνθρωπό μας και το χαμόγελο στα χείλη του είναι η ίδια η ανταμοιβή μας. Γι αυτό κι εμείς ως σχολείο αποφασίσαμε να οργανώσουμε εθελοντικές δράσεις για να διδάξουμε τους μαθητές μας ότι κέντρο του ενδιαφέροντος μας πρέπει να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας και όχι το ανελέητο κυνήγι του χρήματος ή της κοινωνικής αναγνώρισης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στα πλαίσια της εθελοντικής του δράσης το Λυκειο και η Τεχνική Σχολή Πόλεως Χρυσοχούς, οργάνωσε ημέρα κοψίματος μαλλιών για κατασκευή περουκών για παιδιά με καρκίνο και θα ακολουθήσουν ακόμη δυο δράσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 14 Μαρτίου 2019 και θα περιλαμβάνουν εθελοντική αιμοδοσία και εθελοντική δειγματοληψία για δότες μυελού των οστών.

Ευχαριστούμε τόσο τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους αλλά και τον κομμωτή και κομμώτριες για την δωρεάν προσφορά των υπηρεσιών τους.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ