21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Μίνι διακοπές στην Πάφο για το Πάσχα

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, επενδύοντας  ακόμη περισσότερο στον εγχώριο τουρισμό, αρχίζει από σήμερα την υλοποίηση  παγκύπριας διαφημιστικής εκστρατείας  για προώθηση της Πασχαλινής  Πάφου στην αγορά της Κύπρου.  

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Πάφος συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές και προτιμήσεις των Κυπρίων παραθεριστών ιδιαίτερα  κατά την περίοδο του Πάσχα, των θερινών διακοπών, των διακοπών των Χριστουγέννων αλλά και κατά την διάρκεια του έτους, για εξορμήσεις τα Σαββατοκυρίακα και τις αργίες.  

Οι πλείστες τουριστικές μονάδες της επαρχίας Πάφου έχουν αναβαθμιστεί και προσφέρουν και  φέτος ελκυστικές τιμές. Οι εστιάτορες και οι άλλοι επαγγελματίες του τουρισμού είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν τους επισκέπτες και να τους παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και φιλοξενία.

Η παγκύπρια εκστρατεία περιλαμβάνει  κυρίως χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης FB και  Instagram   ενώ  με τις παράλληλες προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού, η Πάφος προσδοκεί  να περάσει το μήνυμα σε όλους τους μόνιμους κατοίκους Κύπρου  για εσωτερικό τουρισμό και να δώσει την ευκαιρία σε  χιλιάδες εγχώριους επισκέπτες  να επισκεφτούν την Πάφο το Πάσχα και να ζήσουν μοναδικές στιγμές.  

Με ειδικά πακέτα διακοπών για όλες τις κατηγορίες τουριστικών καταλυμάτων, πλούσια αυθεντικά εδέσματα,  δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης, ανεκτίμητη πολιτιστική κληρονομιά,  πανέμορφη φύση και το άρωμα των λουλουδιών,  η Πάφος ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού 2023  υπόσχεται και φέτος ποιοτικές διακοπές και καλωσορίζει όλους τους κατοίκους της Κύπρου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ