15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Μέσα Νοεμβρίου και βροχές ακόμη δεν είδαμε – Τι προβλέπει η Μ.Υ για τις επόμενες ημέρες;

Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά και νότια παράλια, μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ταραγμένη.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και αργότερα τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά σταδιακά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα καταστεί ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Το Σάββατο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ