30.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Μάριος Αθανασίου- Πάπης: Πόσα χρωστάνε οι Δήμοι και οι Κοινότητες; Μεταρρύθμιση τώρα, πριν καταρρεύσει το κράτος”

Την ανησυχία του για την κατάρρευση του κράτους σε περίπτωση που δεν γίνει η μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση άμεσα εκφράζει με δημόσια παρέμβαση του ο Μάριος Αθανασίου- Πάπης, αντιδήμαρχος Γεροσκήπου.


Ως αντιδήμαρχος λέει ο κύριος Αθανασίου, ζητώ απο τον υπουργό Οικονομικών,  να προχωρήσει σε ενημέρωση του κυπριακού λαού λέγοντας την αλήθεια για το πόσα χρωστάνε οι Δήμοι και οι Κοινότητες.

Χρειάζεται ενημέρωση προσθέτει προς τον κυπριακό λαό που φορολογείται για το πόσα εκατομμύρια είναι εγγυητής τη δεδομένη στιγμή το κράτος, που να σημειωθεί είναι και καλοπληρωτής. Αξίζει να θυμίσουμε, υπογραμμίζει ο Μάριος Αθανασίου, πως πριν λίγο καιρό οι Τράπεζες και η Οικονομία έπιασαν πάτο. Τι θέλετε διερωτάτε, να καταρρεύσει και το κράτος;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Συνεχίζοντας εκφράζει την ανησυχία του πως αν δεν γίνει η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τότε το κράτος θα καταρρεύσει με μαθηματική ακρίβεια.

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, αναφέρει στην δήλωσή του, πρέπει να ενημερώσουν τον κόσμο γιατί ο κόσμος δεν πρόκειται ναα συγχωρέσει κανένα ξανά. Καλό θα ήταν αν ο υπουργός, προσθέτει ο αντιδήμαρχος Γεροσκήπου να προσχωρήσει προς την ενημέρωση αυτή να το πράξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας γιατί μια ενδεχόμενη κατάρρευση θα είναι του κράτους αυτή τη φορά και όχι των Τραπεζών.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ