21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Λύθηκε το μυστήριο με το όχημα που βρέθηκε στον Ασπρόκρεμμο;- Σε ποιαν ανήκει και πως κατέληξε εκεί;

Δηλώθηκε τελικά ως κλοπιμαίο το όχημα πολυτελείας που εντοπίστηκε χθες λίγα λεπτά μετά τις δυο το απόγευμα στον Ασπρόκρεμμο από πολίτη ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Αρχικά το όχημα το οποίο ανήκει σε ελληνοκύπρια γυναίκα μόνιμη κάτοικο μεγάλης κοινότητας της Πάφου δεν είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο, αν και η ίδια είπε στην Αστυνομία ότι διαπίστωσε ότι έλειπε από το σπίτι των πεθερικών της από τις 3 Απριλίου.

Τελικά χθες το βράδυ και μετά που η ίδια ενημερώθηκε για το συμβάν προσήλθε στην Αστυνομία όπου σε κατάθεσή της ανέφερε ότι διαπίστωσε την απουσία του οχήματός της αφού ήδη είχε ενημερωθεί από την Αστυνομία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή απέκλεισε τη σκηνή και σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία διεξήγαγαν έρευνες παραλαμβάνοντας τεκμήρια τα οποία εστάλησαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Οι ανακριτές της υπόθεσης εκτιμούν ότι οι δράστες, μετά την κλοπή, διαπιστώνοντας ότι το όχημα δεν είχε αρκετά καύσιμα φαίνεται να αποφάσισαν αντί να το ανεφοδιάσουν και ενδεχομένως να γίνουν αντιληπτοί ή να καταγραφούν οι κινήσεις τους σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης βενζινάδικων της περιοχής, το εγκατέλειψαν ρίχνοντας το από το σημείο υπερχείλισης του Ασπρόκρεμμου, ακριβώς απέναντι από το σημείο που βρίσκεται το νερό όταν υπερχειλίζει το φράγμα, δηλαδή στο μικρό άλσος που περιβάλλει την περίφραξη.

Το όχημα όπως μπορείτε να αντιληφθείτε και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το PafosPress.com και δημοσίευσε από την πρώτη στιγμή καταστράφηκε ολοσχερώς αφού είναι ευδιάκριτο ότι η βάση του διπλώθηκε στη μέση κάτι που το καθιστά ασύμφορο για επιδιόρθωση.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ