21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Λούης Κανάρης: Θα δουλέψουμε σκληρά και θα πετύχουμε τους στόχους μας στη συνέχεια

Βαριά ήττα γνώρισε ο Ποσειδώνας απέναντι στον Άτλα μετά από μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων. Η ομάδα της Γιολους μετά από οκτώ αγώνες βρίσκεται στην 11η θέση με 6 βαθμούς και θα πρέπει στην συνεχεία του πρωταθλήματος να παρουσιαστεί βελτιωμένη αν θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.
Για το κλίμα που επικρατεί στον Ποσειδώνα μετά το παιγνίδι με τον Άτλα το PafosPress μίλησε με τον Λούη Κανάρη που είναι από τα ποιο έμπειρα στελέχη της ομάδας.
Υπάρχει απογοήτευση από τον τρόπο που χάσατε το παιγνίδι;
Δεν περιμέναμε να χάσουμε το παιγνίδι με τόσο μεγάλο σκορ. Είχαμε κάποιες απουσίες χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Καταφέραμε να σκοράρουμε πρώτοι όμως η συνεχεία δεν ήταν ανάλογη. Κάναμε πολλά λάθη και το πληρώσαμε. Δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα. Πρέπει να μην απογοητευθούμε και να διορθώσουμε αυτά που δεν κάναμε σωστά στον αγώνα. Να σταθούμε διπλά στον προπονητή μας και να δουλέψουμε σκληρά για να επιτύχουμε τους στόχους μας.
Τα πολλά εξω αγωνιστικά προβλήματα έχουν επηρεάσει την ομάδα;
Όταν υπάρχουν 12-13 ποδοσφαιριστές τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Αυτοί που είναι στο γήπεδο δεν μπορούν να αποδώσουν όπως θέλουν. Οι απουσίες δεν μπορούν να καλυφτούν εύκολα. Είμαστε όμως μια οικογένεια.
Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Ποιος είναι ο στόχος στον αγώνα με την ΑΕΝ;
Θα παίξουμε στην έδρα μας. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Αν κερδίσουμε θα κάνουμε αποφασιστικό βήμα για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για την συνεχεία.
Αν είσαι ικανοποιούμενος από την μέχρι τώρα παρουσία σου;
Είμαι από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας. Θέλω πάντα να δίνω στο γήπεδο τον καλύτερο μου εαυτό. Προσπαθώ να είμαι πάντα διπλά στους νεαρούς συμπαίκτες μου.
Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ