10.9 C
Paphos
Saturday, March 23, 2024

Λογοτεχνικό Καφενείο 2

Let Them Eat Cake – Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου – Λογοτεχνικό καφενείο – Περιδιάβαση στους δρόμους του βιβλίου…

Το Let them eat cake σε συνεργασία με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου μετά την επιτυχία που σημείωσε η προηγούμενη λογοτεχνική συνάντηση, συνεχίζουν τη συναρπαστική διαδρομή τους ακολουθώντας τους δρόμους …του βιβλίου, της ποίησης και της λογοτεχνίας.

Ένα συναπάντημα του καφέ με τη σύγχρονη λογοτεχνική δημιουργία. Μια περιδιάβαση στο μαγικό σημείο όπου ο δημιουργός συναντά το αναγνωστικό κοινό αλλά και τις διαφορετικές αναγνωστικές προσλήψεις. Ανοικτή συζήτηση γύρω από νέες κυκλοφορίες, παρουσιάσεις βιβλίων, λογοτεχνικά αφιερώματα, εμπλουτισμένα από δικές σας προτάσεις και ιδέες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Δεύτερη συνάντηση: «Βοτσαλωτή» – Συλλογή διηγημάτων του Κώστα Λυμπουρή. Εκδόσεις «Το Ροδακιό»,

Πέντε χρόνια μετά την προηγούμενη συλλογή του «Των ημετέρων άλλων» (Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας της Κυπριακής Δημοκρατίας), ο Κώστας Λυμπουρής επανέρχεται με νέα συλλογή διηγημάτων, κάτω από τον τίτλο «Βοτσαλωτή».

Σας προσκαλούμε στη δεύτερη εκδήλωση του κύκλου αυτού, σε μια ανοικτή συζήτηση με τον φιλόλογο και συγγραφέα Κώστα Λυμπουρή. Μια συζήτηση γύρω από τις σύγχρονες τάσεις και στάσεις απέναντι στο διήγημα αλλά και τις ευκαιρίες για γραφή που προσφέρει η τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μήπως, τελικά, οι ιστορίες που αφηγούμαστε στο facebook ή και αλλού, έχουν λογοτεχνική αξία;

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, Let Them Eat Cake, Αγίου Θεοδώρου 2, Πάφος.

19:00-20:00

Πληροφορίες: 26 221462, 99 313151

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ