22.4 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Ληστεία στη Χλώρακα: Έσπασαν τοίχο διπλανού υποστατικού και έκλεψαν κοσμηματοπωλείο [φωτο]

Με τη μέθοδο ριφιφί άγνωστοι εισέβαλαν τα ξημερώματα σε κοσμηματοπωλείο στη Χλώρακα και απέσπασαν χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.


Σύμφωνα με την αστυνομία η διάρρηξη σημειώθηκε στις  04:00 τα ξημερώματα  σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Χλώρακα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο ιδιοκτήτης όταν ήχησε ο συναγερμός μετέβη αρχικά στο κατάστημα του και ακολούθως ειδοποίησε την Αστυνομία μέλη της οποίας έσπευσαν στην σκηνή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις οι δράστες παραβίασαν την πίσω είσοδο της πρώην ΣΠΕ Χλώρακας που σήμερα δεν βρίσκεται σε λειτουργία και στην συνέχεια άνοιξαν τρύπα στο τείχο που γειτνιάζει με το κοσμηματοπωλείο.

Οι δράστες κατάφεραν ακολούθως να εισέλθουν στο κοσμηματοπωλείο και να κλέψουν ασημένια κοσμήματα άγνωστης αξίας μέχρι στιγμής.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες πριν να ξεκινήσουν την παράνομη ενέργεια τους ψέκασαν με άγνωστο αφρό το εξωτερικό σύστημα συναγερμού χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να το αποσυνδέσουν τελείως.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί γίνονται εξετάσεις με την συλλογή τεκμηρίων με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Το ύψος των κλαπέντων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ