21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

“Λειτουργία επεμβατικού εργαστηρίου στην καρδιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου”

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου πραγματοποίησε στις 18 Ιουλίου 2018  Βουλευτής ΔΗ.ΚΟ Πάφου κ. Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης όπου είχε συνάντηση με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου, Ιατρό Σταύρο Γεωργίου καθώς και με τον προϊστάμενο της καρδιολογικής κλινικής, Ιατρό  Ιωσήφ  Μουτήρη.

Από την ενημέρωση που έτυχε από τον κ. Γεωργίου, ο κ. Πιττοκοπίτης διαπίστωσε ότι επιτέλους έχει τροχοδρομηθεί η διαδικασία για την ανέγερση νέας Νεφρολογικής Κλινικής στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, η οποία θα κοστίσει περίπου €3,000,000 ευρώ και η ανέγερση της  θα αρχίσει εντός του 2019.

Όσον αφορά το θέμα της λειτουργιάς της καρδιολογικής κλινικής, δυστυχώς, ο Βουλευτής ΔΗ.ΚΟ Πάφου διαπίστωσε ότι ο κατάλογος αναμονής των καρδιοπαθών Πάφου για αγγειογραφία στο Νοσοκομείο Λεμεσού εξακολουθεί να παραμένει πολύ μεγάλος με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των ασθενών μας. 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κ. Πιττοκοπίτης πιστεύει ότι έχουν ωριμάσει πλέον οι συνθήκες για τη δημιουργία επεμβατικού εργαστηρίου και στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου το οποίο θα εξυπηρετεί εκατοντάδες συνεπαρχιώτες μας. Σημειώνεται, ότι υπάρχουν οι αναγκαίοι χώροι καθώς και το απαραίτητο και εκπαιδευμένο προσωπικό. Το κόστος δημιουργίας του επεμβατικού εργαστηρίου δεν είναι απαγορευτικό και συνεπώς καλείται το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας να προχωρήσει στην άμεση ικανοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού για τους καρδιοπαθείς μας έργου.

Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης

Βουλευτής ΔΗ.ΚΟ Πάφου

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ