21.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Λαμπερά Χριστούγεννα στα ξενοδοχεία Almyra και Annabelle

Χριστούγεννα με θέα το γαλάζιο της θάλασσας! Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου πλησιάζει και τα ξενοδοχεία Almyra και Annabelle στην Πάφο υπόσχονται στους επισκέπτες τους μια μοναδική εορταστική εμπειρία.

Με γαστριμαργικές προτάσεις που συνδυάζουν την παραδοσιακή κουζίνα και τις σύγχρονες διεθνείς γεύσεις, αρώματα εκλεκτών κρασιών, νοσταλγικές μελωδίες και πολλές εκπλήξεις, οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς γίνονται ακόμη πιο φωτεινές.

Απολαύστε μαγικές στιγμές με αυτούς που αγαπάτε στα ξενοδοχεία Almyra και Annabelle σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα. Περισσότερες πληροφορίες για το εορταστικό πρόγραμμα των ξενοδοχείων στις ιστοσελίδες almyra και annabelle ή στην εξυπηρέτηση πελατών στα τηλέφωνα 26888762 και 26885473.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα THANOS HOTELS AND RESORTS

Ο όμιλος των Thanos Hotels and Resorts ιδρύθηκε πριν 40 χρόνια από τον Αλέκο Μιχαηλίδη. Αποτελεί τη ναυαρχίδα του τουριστικού στόλου της Κύπρου, με τρία υπερπολυτελή, ξεχωριστά και πολύ αγαπημένα ξενοδοχεία. Το εμβληματικό Anassa, το αέρινο Almyra και το κλασικό Annabelle. Πρόσφατα, ο Όμιλος προχώρησε στην απόκτηση του ξενοδοχείου Aloe, το οποίο βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην καρδιά της Πάφου. Στο προσεχές μέλλον, το τέταρτο «μέλος» των Thanos Hotels and Resorts θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό με το νέο του πρόσωπο, κατόπιν μιας μεγάλης ανακαίνισης που προγραμματίζεται.

 

Ο όμιλος, με βασικούς του άξονες την καινοτομία, την αξιοπιστία και την υγιή επιχειρηματικότητα διοικείται σήμερα από τον Θάνο Μιχαηλίδη, την Άννα Μιχαηλίδη και τη Νατάσα Μιχαηλίδη, συνεχίζοντας μια παράδοση εξόχως επιτυχημένης πορείας και καθιστώντας τα Thanos Hotels and Resorts τουριστικά σημεία αναφοράς για όλη τη Μεσόγειο. Με τα γερά θεμέλια ενός λαμπρού παρελθόντος και τα εξαιρετικά τωρινά του επιτεύγματα, ο όμιλος σχεδιάζει ένα κυρίαρχο μέλλον.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ