22.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ: “Προστυχιές όσα λέγονται, δεν φοβάμαι ΜΜΕ & Φαίδωνα”- Γιατί έκλεισε το τηλέφωνο;

Επεισοδιακή ηταν η σημερινή τηλεφωνική παρέμβαση του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου στην τηλεοπτική εκπομπή, Μεσημέρι και Κάτι του ΣΙΓΜΑ και την δημοσιογράφο Κατερίνα Χριστοφίδου. Ο Αρχιεπίσκοπος φανερά ενοχλημένος ανέφερε στη δημοσιογράφο ότι όλα αυτά είναι στημένο παιχνίδι απο τους δημοσιογράφους και ο ίδιος ξέρει καλύτερα τι ακριβώς συμβαίνει.

Δεν φοβάμαι ούτε την προβολή, ούτε τη δημοσιότητα, είπε, ούτε τους δημοσιογράφους ούτε το Δήμαρχο Πάφο.

Γνώριζε ο κ. Φαίδωνος που μπορεί να μας βρει και να μας ενημερώσει για αυτά που ισχυρίζεται όμως δεν το έπραξε. Δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια στη δημόσια αντιπαράθεση και θα το αφήσω ως εδώ, είπε χαρακτηριστικά, αφού όλα αυτά είναι “προστυχιές” ανέφερε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Προσπαθείτε να κτυπήσετε την Εκκλησία και τον Αρχιεπίσκοπο, είπε ο Μακαριώτατος, όμως όσο και αν κτυπάτε δεν πρόκειται να επιτύχετε τίποτα αφού πάνω σας κτυπάτε.

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Χριστοφίδου αντιδρώντας στις αναφορές του Μακαριωτάτου “για στημένο παιχνίδι και προστυχιές” προσπάθησε να τον διαβεβαιώσει ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται παρόλα αυτά ο προκαθήμενος της Κυπριακής εκκλησίας είχε άλλη γνώμη και διέκοψε τη συζήτηση κλείνοντας της το τηλέφωνο στον αέρα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ